rafałek 26.06.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Mam kupione dwie działki. Chcę je scalić, ale wcześniej wystąpić o WZiZT.Powiedziano mi, że mam złożyć wniosek o WZiZT na dwie działki a decyzjaprzyjdzie już na jedną scaloną.Mam teraz pytanie. Czy jest sens scalać działki? Jakie mogę mieć problemy?Czy po prostu pisać wszystkie wnioski na 2 działki i ze scaleniem dać sobiespokój? Czy jak dostanę decyzję o WZiZT na dwie działki to mogę po scaleniumieć problem przy wydaniu zezwolenia na budowę? w końcu to ta sama ziemiatylko inaczej się będzie nazwyać.Dodam, że dom w układzie jaki mi odpowiada nie mieści się na jednej -zachacza trochę o drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzy 26.06.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Mam podobną sytuację. Dwie działki obok siebie, nawet jako dwa numery na ulicy. Działek nie scalałem, w żadnym urzędzie też nie miałem z tego powodu problemów. Dom również mam rozłożony częściowo na jednej i drugiej. Ale sposób traktowania tego tematu może zależeć od gminy lub "wydaje mi się" pani urzędniczki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.06.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Będę miał podobnie - nie zamierzam scalać - trzeba płacić geodecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 26.06.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Nasza działka, mimo że mała, to także dwie mniejsze. A sąsiad obok buduje na czterech. Nikt niczego nie scalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts