JoShi 11.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Komu przeszkadzał mój wątek 'kręgosłup' w psychologu? Po jakiego grzyba ktoś to przeniósł to do porad życiowych? A może ja potrzebuję również wsparcia życzliwych forumowiczów, skoro zdecydowałam się na umieszczenie wątku w psychologu? Na wielu działach panuje burdel, klonowanie postów, odpisywanie nie na temat, umieszczanie postów nie w tym dziale i nikt sie tym nie interesuje, tylko mój post sie okazał akurat nie na miejscu. To po prostu przesada Albo moderujecie uczciwie i skrupulatnie albo nie czepiajcie się wybranych userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Psycholog nie leczy rwy kulszowej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.05.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Psycholog nie leczy rwy kulszowej. Pozdrawiamy Psycholog leczy lęki związane z poważną chorobą. Czy nie należy mi sie troche mniej lakoniczna odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.05.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Prosimy dać nam mozliwość utrzymywania porządku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.05.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Prosimy dać nam mozliwość utrzymywania porządku na forum. To utrzymujcie porządek na forum i bądźcie konsekwentni, wtedy słowem nie pisnę. Gdy ktoś notorycznie rozwala różne wątki to reakcji z Waszej strony brak. Pojawiają sie spamy, kryptoreklamy i takie tam, reakcji brak. Klonowanie tego samego wątku w różnych działach, reakcji brak. Dziesiątki postów wala sie po różnych działach ale nie tam, gdzie najbardziej pasują, ale to właśnie wątek założony przeze mnie trzeba przenieść. Ciekawe dlaczego? Czyżby dlatego, ze komuś o bolących plecach wsparcie forumowych przyjaciół na psychologu sie nie należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.05.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Oooo. Na przykład ten post jest co najmniej w dwóch miejscach i redakcja jakoś nie rzuca sie do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts