bratki 11.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Koleżance serce podbiła działka przemysłowa. Jak sądzicie czy będzie mogła na niej zbudować dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Tak - np. Dom Mody szyjący gustowne ubrania Zawsze można liczyć na zmiane GPZP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.05.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ale o to chodzi, czy bez zmiany planu, można zamieszkać na działce przemysłowej.? Wydaje mi się, że to częste, że właściciele firmy mieszkają w jednym budynku z warsztatem/sklepem itd. Nie wiem tylko jak to się ma do planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.05.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Koleżance serce podbiła działka przemysłowa. Jak sądzicie czy będzie mogła na niej zbudować dom? Zdecydowanie za mało informacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 12.05.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Koleżance serce podbiła działka przemysłowa. Jak sądzicie czy będzie mogła na niej zbudować dom? Czy już zainteresowała się tym na tyle by sprawdzić w gminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 12.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Koleżance serce podbiła działka przemysłowa. Jak sądzicie czy będzie mogła na niej zbudować dom? Mam dziwne przeczucie, że wokół działki też są działki przeznaczone na działalność przemysłową. Czasem jak widać miłość jest ślepa - ale czy koleżanka poprzez opary miłości pomyślała nad tym, jak będzie jej się mieszkać w sąsiedztwie np. tartaku, cementowani czy zakładu szlifierskiego???? Czasem mnie zadziwia, ze ludzie najpierw kupują działki w takich okolicach, budują dom ... a potem narzekają na emisję, hałas itp itd, coś dość często kończy się bzdurnym żądaniem zamknięcia działającego obok zakładu, bo "mają przecież prawo spokojnie mieszkać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1309 12.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Koleżance serce podbiła działka przemysłowa. Jak sądzicie czy będzie mogła na niej zbudować dom? Mam dziwne przeczucie, że wokół działki też są działki przeznaczone na działalność przemysłową. Czasem jak widać miłość jest ślepa - ale czy koleżanka poprzez opary miłości pomyślała nad tym, jak będzie jej się mieszkać w sąsiedztwie np. tartaku, cementowani czy zakładu szlifierskiego???? Czasem mnie zadziwia, ze ludzie najpierw kupują działki w takich okolicach, budują dom ... a potem narzekają na emisję, hałas itp itd, coś dość często kończy się bzdurnym żądaniem zamknięcia działającego obok zakładu, bo "mają przecież prawo spokojnie mieszkać". Będzie mogła zbudować dom. Zazwyczaj działki takie są większe i... tańsze. Ale jak kolega u góry napisał - niech się nie zdziwi jak obok powstanie tartak pracujący 24h/24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.05.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dzięki za wszystkie uwagi przekażę. W gminie jeszcze nie była - to wymaga dnia wolnego z pracy, a jeśli nie ma o czym gadać, to szkoda go brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech253811 03.03.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Witam,mam podobną sytuację... byłem w gminie, jednak jest tylko ta działka i naokoło pola, więc raczej (o ile sam nie postawię jakiegoś zakładu) nic nie powstanie. Czy długo trwa zmiana (już złożyłem wniosek) i jakie są ewentualne koszty?Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech253811 06.03.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 10.03.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ale czy jest coś takiego jak działka przemysłowa? Są albo rolne, albo rekreacyjno-budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 10.03.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ale czy jest coś takiego jak działka przemysłowa? Są albo rolne, albo rekreacyjno-budowlane? Jest o wiele więcej klasyfikacji działek , zobacz w planie przestrzennego zagospodarowania najbliżej gminy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts