dżempel 11.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Chciałabym przeprowadzić taką ankiete wsród zakupowiczów lodówek(lodówko-zamrażarek)czy czasami transort na" leżaco "tych urządzeń nie przysparza im perypeti w użytkowaniu- możliwe,że nieraz niezdajemy sobie z tego sprawy ,ale właśnie po to jest to forum i po to te ankiety abyśmy uczyli się na błedach (spostrzeżeniach) innych.Prosze o Twoje doświadczenia chociażby błache -może -pomogą innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 12.05.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 ciekawe czy znajda sie osoby które transportowały lodówke na leżąco, bo przeciez od zawsze wiadomo że tak nie mozna. Kto zaryzykował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 12.05.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 wczoraj odmówiłam przyjęcia lodówki-bo Firma kurierska przywiozła mi ją na leżąco!!!!!!!!! i stwierdziła,że zawsze tak robią Ciekawa jestem jak oni przwożą ten towar międzysklepami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miano 13.05.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Lodówkę jeżeli nie ma innego wyjścia można transportować na leżąco, pod warunkiem że została zabezpieczona przed wylaniem czynnika chłodzącego lub skroplin (przy używanych). Ważne jest natomiast aby przed jej uruchomieniem czynnik chłodzący spłynął do agregatu czyli aby stała w pozycji pionowej przez jakieś 12-24 h. To zresztą powinno być opisane w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 13.05.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 rozumiem jeżeli niema innego wyjścia!Ale sklep internetowy ,wynajmujący firmy transportowe powinien wymagać odpowiednich warunków przewozów(w sumie klijent za to płaci(115zł),aim to juz zwisa jak ktoś dostarczy towar.Pozatym dzwoniłam do producenta i on powiedział,że niewolno tak przewozić!!!!!!!!!! Czemu ja mam ryzykować złą pracą lodówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts