agi 26.06.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Czy można mieć pewność, że jeśli betoniarnia sprzedaje beton B20 na budowę nie przyjedzie B15. Oczywiście na fakturze będzie sprzedany B20, ale czy betoniarnie nie oszukują. W przyszłym tygodniu zamawiamy pierwszą gruchę, a właściwie zamiawia nasz szef ekipy, który ma szeroookie kontakty na rynku budowlanym. Rozpisałam się a krótko mówiąc chodzi o to czy betoniarnie dają przy każdej partii jakieś ceryfikaty zgodności, no czy "naocznie" można odróżnić od siebie klasy betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 naocznie nie odróżnisz, a certyfikatu zawsze możesz zażądać. Zwykle beton z dobrej betoniarni ma klasę nawet wyższą niż wymagana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.06.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 To byłam ja, wylogowało mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts