Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zmienił się u mnie wygląd i format tabelek na forum.

Sloneczko

Recommended Posts

U mnie jest tak:

http://img369.imageshack.us/img369/5008/zrzuttf8.th.jpg

http://img369.imageshack.us/img369/5008/zrzuttf8.th.jpg

Zwróć uwagę na rubrykę z tematami, jaka jest wąska i przez to wysoka.

Aha i po otwarciu linka, trzeba kliknąć w obrazek, wtedy stanie się wyraźny.

Proszę również informatyków o odpowiedź, skąd taka zmiana?

Wygląda to u mnie tak, że strona otwierając się, przez chwilę pokazuje "normalne" tabelki, by po zakończeniu otwierania zmienić je na takie grubaśne.

Wygląda na to, że wina leży po mojej stronie, ale zależy mi na opinii informatyka, jak to naprawić.

Niewiedza, czy złośliwość to milczenie?!!!

Ale Wy się nie lubicie :( mamuniu!Jednak nie mnie tego dowodzić ale watek słoneczka rzeczywiscie idzie w innym kierunku a nie powinien.W odpowiedzi na apel słoneczka powiem ,że Fire Fox czy opera robiła u mnie różne takie duperszmity.Wróciłem do exsplorera i jakos to idzie.To tylko takie moje zdanie na ten temat.

P.S

Słoneczko.....kiedyś dawno temu mówiono mi żebym nauczył sie rozumieć samego siebie zanim zrozumie innych, co w konsekwencji poprowadzi do poprawy mojego wizerunku na tym zacnym forum.W pierwszy członie tego zwrotu daje sie zauważyć poprawe .Drugi niestety daje dużo do myslenia czego dowodem jest polemika jakiej poddałas się bez potrzeby.

pozdrawiam NS.

Masz rację! Powinieneś zmienić sobie nicka, na KS :D

W IE tabelki rzeczywiście wyglądają normalnie, ale z kolei Firefox jest taki wygodny w użytkowaniu. Może po aktualizacji naprawią błędy?

Co do reszty: zauważ, nigdy nie jestem w tych sporach z ludźmi na FM, których nie rozumiem i nie zrozumiem (raptem 3 sztuki) stroną atakującą. A że czasem odpyskuję? Przynosi mi to ulgę ;)