Sloneczko 11.05.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Rubryki w dziale "zobacz swoje posty" znacznie się zwęziły, przez co stały się grubsze i stronę muszę przewijać dużo dłużej, bo bardzo rozciągnęła się w pionie. Dlaczego tak mam? Czy Wy też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 11.05.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 u mnie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.05.2007 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 U mnie jest tak: http://img369.imageshack.us/img369/5008/zrzuttf8.th.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5008/zrzuttf8.th.jpgZwróć uwagę na rubrykę z tematami, jaka jest wąska i przez to wysoka.Aha i po otwarciu linka, trzeba kliknąć w obrazek, wtedy stanie się wyraźny. Proszę również informatyków o odpowiedź, skąd taka zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 14.05.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Musze zweryfikowac swoja odpowiedz... Faktycznie sa jakies takie dziwacznie wysokie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Halo! Czy ktoś z informatyków tu zagląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 15.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Halo! Czy ktoś z informatyków tu zagląda?? NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Wygląda to u mnie tak, że strona otwierając się, przez chwilę pokazuje "normalne" tabelki, by po zakończeniu otwierania zmienić je na takie grubaśne. Wygląda na to, że wina leży po mojej stronie, ale zależy mi na opinii informatyka, jak to naprawić. Niewiedza, czy złośliwość to milczenie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 17.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Wygląda na to, że wina leży po mojej stronie No co ty! Wina jest to, ze tak duzo osob korzysta z forum. Hmmm... W sumie to i czesciowo twoja wina.... Moja zreszta tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Niewiedza, czy złośliwość to milczenie?!!! Może czekają aż się obrazisz i sobie pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2007 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hehehe, jeśli na Ciebie nie czekali, to o siebie jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.05.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hehehe, jeśli na Ciebie nie czekali, to o siebie jestem spokojna Ja sie nigdy nie deklarowałam, ze sie obrażę i sobie pójde. Z Tobą to zupełnie inna historia. Ciągle czkają, że spełnisz obietnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ciągle czkają Chyba nie piją w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ciągle czkają Chyba nie piją w pracy? Ale ty chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Po pierwsze: nie czkam, po drugie... nie kieruj treści wątku na inne tory, bo był już taki jeden na forum, co konsekwentnie to robił i rozbijał wątki... A Ty chyba nie masz takiego zamiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.05.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Chyba nie liczysz, że ktos Ci odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ale Wy się nie lubicie mamuniu!Jednak nie mnie tego dowodzić ale watek słoneczka rzeczywiscie idzie w innym kierunku a nie powinien.W odpowiedzi na apel słoneczka powiem ,że Fire Fox czy opera robiła u mnie różne takie duperszmity.Wróciłem do exsplorera i jakos to idzie.To tylko takie moje zdanie na ten temat. P.S Słoneczko.....kiedyś dawno temu mówiono mi żebym nauczył sie rozumieć samego siebie zanim zrozumie innych, co w konsekwencji poprowadzi do poprawy mojego wizerunku na tym zacnym forum.W pierwszy członie tego zwrotu daje sie zauważyć poprawe .Drugi niestety daje dużo do myslenia czego dowodem jest polemika jakiej poddałas się bez potrzeby. pozdrawiam NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.05.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Masz rację! Powinieneś zmienić sobie nicka, na KS W IE tabelki rzeczywiście wyglądają normalnie, ale z kolei Firefox jest taki wygodny w użytkowaniu. Może po aktualizacji naprawią błędy? Co do reszty: zauważ, nigdy nie jestem w tych sporach z ludźmi na FM, których nie rozumiem i nie zrozumiem (raptem 3 sztuki) stroną atakującą. A że czasem odpyskuję? Przynosi mi to ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Świeta prawda I tego sie trzymaj bo to bardzo przydatna rzecz w życiu ,którą ja czasami inaczej interpretuję co jest niestety moim błedem.Juz nad tym pracuje i nawet mi to wychodzi. P.S....Może po aktualizacji naprawią błędy? czyli ??kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.05.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Firefox aktualizuje się automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Moja dwójka się nie aktualizuje. i jest jakas wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts