acca5 12.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Co zrobić aby choć optycznie podwyższyć cokół, mój jest niziutki- ok.3 płytki klinkierowe wejdą i nie podoba mi się to, co wykombinować aby było wyżej choćby dla oka? Może płytki na dolnej części elewacji- może ktoś ma inny pomysł? zdjecie mile widzianehttp://images21.fotosik.pl/234/acf5849a7cca93e1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.05.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 zrobic cokół wystający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.05.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Czyli co--dołożyć ocieplenie i na cokole-wyrównać jego grubość ze ścianami i polożyć plytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Dołozyc tego ocieplenia na cokole i polożyc np. jedna płytke wyżej, ale nie będziesz miał różnicy w grubości.Wczesniej mozna było to zaplanowac inaczej: grubsze ocieplenie ściany dac wyżej i pozostawic więcej miejsca na cieńsze ocieplenie cokołu. Ja tak będę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 13.05.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zrobic cokół wystający. NIezgodne z elementarnymi zasadami. Będzie zbierać wodę z fasady. NIgdy się tak nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 15.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 zrobic cokół wystający. NIezgodne z elementarnymi zasadami. Będzie zbierać wodę z fasady. NIgdy się tak nie robi. jak sie zrobi spadek to nie bedzie problemu - z drugiej strony ile tej wody ścieka po fasadzie? u mnie jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.05.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Cokół pogrubiony bedzie tylko pogrubiony a jego wysokość zostaje ta sama, mi chodzi o to co zrobić aby cokół wygladał na wyższy niż jest w rzeczywistości. Czy juz nic nie mozna wykombinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts