kisor 12.05.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Skopałam kawałek ogródka i chciałam zasiać łubik żółty do połowy maja na zielony nawóz żeby mieć na przyszłość lepszej ziemi na ogród (budowa w toku), i tu pies pogrzebany.............łubinu żółtego brak w sprzedaży, nawet u chłopa na jarmarku niet, w centrach ogrodniczych brak i takich małych sklepach ogrodniczych też. Może komuś wpadło w ucho lub oko gdzie to zielsko można kupić, potrzebuję 20 kg nasion, może jakieś namiary w okolicach katowic, sosnowca i dąbrowy górniczej. Serdecznie dziękuję Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ja kupowałam w sklepie ogrodniczym PGR, mieli najróżniejsze nasiona na zielony nawóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yurec 14.05.2007 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 centrum trawy-pszczyna, tel. 032/2105558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 14.05.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wybierz się na targowisko, ale takie jakie są po niedużych miastach tam nasiona żółtego łubinu na pewno dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 18.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 znalazłam przez przypadek:http://pnos.home.pl/p/?co=nasza_oferta&menu=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 18.05.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki wszystkim za namiary! Na pewno sie jeszcze przydadzą. Nam na przyszłość, albo komuś innemu. My już kupiliśmy, na wiejskim targu w okolicach Piotrkowa (dzięki pomocy rodzinnej ) W naszej okolicy niestety był nie do dostania (nawet "od chłopa" na targu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts