wadax 12.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam wszystkich:) Przeczytalam wszystkie strony i ciesze sie ze jest tutaj tylu wspanialych budowniczych. Jak w tytule widac ja jeszcze nie zaczelam,ale juz "przywiazalo"mnie do forum i cale dnie sledze Wasze zmagania.Gdyby nie to ze teraz pisze to wiedzcie ze trzymam za wszystkich kciuki. Ja planuje budowe od wiosny2008.W tym roku chce kupic dzialke i pozalatwiac potrzebne formalnosci zeby wiosna ruszyc.Chyba sie uda co? Projekt domku mam wybrany na 100% i chyba nie bede go musiala zmieniac bo jest malutki,zgrabniutki,skromniutki i zmiesci sie na kazda dzialke. Moj projekt to SKRZAT muratora.Czy ktos w okolicy Legnicy buduje to cacko?Bede wdzieczna za sygnal,bo przyznam sie ze jestem zielona w kwestiach budowlanych(moj maz ma troche pojecia i sporo sam bedzie robil)i wogole to jestem pierwszy raz na forum! Ale sie rozgadalam pozdrawiam.pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witaj Bywałem kiedyś w Legnickim akademiku poliudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadax 13.05.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witaj Bywałem kiedyś w Legnickim akademiku poliudy No czesc i co podobalo sie?mam nadzieje ze tak W tym miescie mieszkaja same takie kobiety jak lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.05.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 witaj gadaj , gadaj ....my posluchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 26.05.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Witaj... No u mnie podobnie z tą sferą marzeń... Budowa za jakiś czas, ale już się uzależniłam od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts