agwapi 05.08.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Anaor zasypujhemy z tyłu i boków. z przodu beda 3 schodki. wiem ze tak wyglada ładniej ale myć to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 27.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Jestem ciekawa jak skończy się sprawa tego betonu, pewnie specjalnie zwlekają z przyjazdem i wyliczeniem, teraz jak już jest wzięty beton z innej betoniarni to jak udowodnicie które było od tamtych a które od tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 28.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Gratulacje stanu zero, a że się wlecze to tylko tak się wydaje, ale faktycznie przy fundamentach jest trochę dłubania i to nie tylko o was się wlekło, zobaczynie jak teraz wszystko ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 28.08.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Oby Anaor Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 01.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cieszę się że mój dziennik na coś się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 01.09.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Nie tylko się przydał ale dla mnie jest wzorem w końcu jesteś ponad miesiąc do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 02.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam serdecznie Dziennik przeczytałam i gratuluję postępu w robotach. Też bym już chciała mieć ZERO i patrzeć jak ściany rosną Projekt macie świetny, no i z naszego biura projektowego . Będę obserwować postępy bo tym razem to my jesteśmy o jakiś miesiąc do tyłu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 06.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 My będziemy mieli takie rolety pod tynkowe czyli nie będzie ich widać, teście mają takie od 6 lat i sprawują się świetnie. Ale my z oknami czekamy do wiosny teraz tylko chcemy zrobić stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 06.09.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Anaor a nie wiesz jakiej firmy będziesz miała te rolety? Ze skrzynka rewizyjną od środka czy od zewnątrz? Czy to system RKS czy jakiś inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 09.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 12.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jejuś, może da rade to jakoś wyrównać, a myślałam że tylko ja mam problemy z ekipą, moi dekarze wcale nie przyszli twierdzą że im ludzie uciekli za granicę szkoda że umowy nie mieliśmy podpisanej, teraz zostaliśmy na lodzie, jeśli nawet uda nam się kogoś znaleźć to pewnie dużo drożej. Nie martw się wszystko da radę załatwić, jeśli trzeba będzie robić jakieś poprawki to koszty odciągniesz przy rozliczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 12.09.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Anaor zaczynam stosować dewizę : co mnie nie zabije to mnie wzmocni. NA szczęście jest wyjście z sytuacji. Da się to odkręcić ale niestety nie pójdziemy szybklo z robotą. W planach było ogrewanie, instalacje, wylewki, tynki jeszcze w tym roku. Skończy się na elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Nie boicie się wstawiać okien na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 08.10.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Anaor plany są ambitne bo chcemy przez zime robić dalej. Marzyłą nam się hydraulika itd ale nei wiemy czy wypali. A co do okien to nie boimy się - okna pcv więc im nic nie będzie + rolety + sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 15.10.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 15.10.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 och jak się cieszę, że nie jestem pionierem (ką) Co do cieśli to troszkę z mężem nie kumamy. Czy chodzi o stopień skąplikowania?? Mamy specjalistę najlepszego w regionie i kilka dachów tejże firmy projektowej robił już. NIe wiem, może wie czego się spodziewać, zresztą nie takie dachy robił. A co do stopnia zaawansowania może jakieś fotki??? Jest więcej osób, które kontaktowały się ze mną na prv i które chcą APS 111 budować.Było by co pooglądać dla nichh no i oczywiście dla mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 16.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 16.10.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ale fajnie już domek wygląda jak ma dach ach, szkoda słów. KaEm a może dziennik załóż albo popisz w wątku Galeria Zdjęć Domów Forumowiczów??? A swoją drogą kiedy ja tak będę miała, tynki , dach hydraulikę a o wykończeniu nie mówiąc?? Achh........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 23.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 23.10.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Szczerze powiedziawszy to podjeliśmy decyzję nie podnoszenia o jeden bloczek . Pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts