Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika agwapi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 164
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak sobie myślałam, czy nie za bardzo się tym wszystkim cieszyłam. Myślałam, że będzie to najpiękniejszy okres w naszym życiu. W końcu o tym marzyliśmy. I tylko jedno mnie wkurza, że przez takich palantów ten okres to jeden z gorszych...o ile nie najgorszy :(

Będzie jeszcze dobrze???

Pozdrawiam

Nie nie robimy tego. Będziemy mieć 2gi wieniec ze względu na czeste zaleganie u nas śniegu itd. Po prostu tak jest bezpieczniej a śruby do murłat bedą wychodziły z 2go wieńca i będą krótsze :-)

A co do poddasza to całkiem calkiem się zapowiada:-). Już nie mogę sie doczekać aż będę miała dach.A swoją droga to dlaczego nie założysz wątku o SWOIM DOMKU. MIło by było coś więcej poczytać o Twoich zmaganiach ze stojedenastką

Ja z kolei uważam ze na błędach innych można się wiele nauczyć. Tacy laicy w budowaniu jak ja i mój M mogą uniknąć wielu błędów.I tak nie wszystkiego da się uniknąć ale jeśli coć trochhę mogę komuś moimi wypocinami pomóc to się cieszę. Masz do tego absolutne prawo by nie zamieszczać tu nie tylko zdjęć ale i pytac o rady. I szanuję to. Co do kosztów poniesionych. Może i nie trzeba się cieszyć i chwalić z ilości kapuchy wydanej na domek, ale z drugiej strony daje się innym osobom chhętnym na ten domek chhoćby orientację kosztów faktycznie poniesionych. Wiadomo można i wydać 10 X tyle tylko czy jest sens??? Można i mniej ale czy warto??? Takie jest moje skromne zdanie :-) a i jak wczesniej napisałam szanuję twoje :D

KaEm powiedz mi jakich wymiarów masz okna dachowe??

cześć Aga :D

Zaniedbałam ostatnio kilka dzienników, ale już nadrabiam.

Zastanawiam się, czy wszystkie Agnieszki muszą mieć przesrane i partaczy przy budowie domu? :(

Czytam i widzę, że nie tylko ja z bezczelnością się spotykam. :x

Nie martw się - jeszcze los Ci będzie sprzyjał i przyjdzie czas na porządną ekipę.

Jeśli nie masz co zrobić z boćkiem, 8) to przyślij go do mnie - czekam na niego już dłuższy czas a on nie przylatuje :oops: - jakim żarełkiem go przekupujesz? :wink:

........... a wiesz jakimi silnymi kobietami będziemy po wybudowaniu domów... :wink:

Powodzenia

YreQ moja mama mi mówiła że się cukier na parapet sypie i jak miałam z 6 lat to wysypałam kilo cukru - a w tamtych czasach ciężko było:-). MI bociek przyniósł szczęście w lutym urodzi się 2gi chłopak. Jak nie będzie chciał przylecieć do siebie to zapraszam do mnie - daleko nie masz!!!:-)Jakieś 320 km i 2- 3 godziny jazdy:-)

YreQ moja mama mi mówiła że się cukier na parapet sypie i jak miałam z 6 lat to wysypałam kilo cukru - a w tamtych czasach ciężko było:-). MI bociek przyniósł szczęście w lutym urodzi się 2gi chłopak. Jak nie będzie chciał przylecieć do siebie to zapraszam do mnie - daleko nie masz!!!:-)Jakieś 320 km i 2- 3 godziny jazdy:-)

Aguś jeśli cukier ma mi pomóc to mogę mieć gest i całą zgrzewkę wysypać...... 8)

Gratuluję drugiego chłopca :D

No i jakby co to przyjadę........... :wink:

Witam!

Dwa miesiące mnie nie było i proszę - strop już jest. :wink:

Widze że nie odbiegasz od normy, problemy z wykonawcami to dzisiaj chleb powszedni każdego budującego. Nie rozumiem, do którego dziennika by nie zajrzeć to u wszystkich ten sam problem. Wywiało tych dobrych fachowców, czy co????? Nasi cieśle też się guzdrają straszliwie, jakby im wogule na robocie nie zależało.

Obiecuję zaglądać częściej pozdrawia Dorota