KaEm 05.11.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 05.11.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 KaEm Fuksiarz!!! Jak bym mogła to pokazała bym Ci język Nie pojechhałam w końcu na budowę bo nie mogę się aż tak teraz denerwować ale mój M był i dziś nie zrobili do 12 nic !!!!!! Ale byłam u radcy prawnego, u doradcy podatkowego i coś może mi się uda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 06.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie rozumiem dlaczego zadajecie sobie trud... Nie robią nic, to wypowiedzieć umowę i już.. Przecież i tak z tej mąki chleba juz nie będzie... Nawet, jesli nagle zaczną pracować.. Witaj, pewno zrozumiałbyś gdybyś był w naszych skórach ( czyt. sytuacji ), ale masz to szczęście, że nie jesteś, więc .... nie zrozumiesz choćby potokami problemy budowlane do Ciebie z dzienników płynęły. Cieszę się, że są jednak takie budowy jak Twoja, gdzie inwestor spokojny może usnąć nie tylko o przyszły dom ale i własne zdrowie. Życzę powodzenia w dalszej drodze budowlanej, jak będziesz miał za dużo szczęścia to podziel się nim z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 06.11.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 KaEm to nie takie proste. Przynajmniej do zakończenia wieńca pod murłatę. Po pierwszę kto przyjdzie i to zrobi?? Po drugie kiedy i za ile. Po trzecie jest to wypowiedzenie umowy wiąże się z kosztami. Po czwarte wykonawca za każdy dzień zwłoki ma zapłacić 0,2 % od całości umowy. na dzień dzisiejszy to jest suma około 14 tyś zł. Ale wolałabym miec to już skończone i przykryty dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 06.11.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 06.11.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 KaEmja bym jeszcze linę czy jakieś sznurki im pozabierała i na golasa co by nie mogli związać ubrań i się po nichh spuścić. YreQ Czekaj powoli jeszcze my się takich fachowców doczekamy (Jak nie w tym to w innym życiu bobudowa ta nas wykończy przed wykończeniówką) A jako diabełki bo teraz się strasznie naklniemy damy popalić naszym fachmanom- co noc ich straszyć będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 07.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 07.11.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no niezły mnotywator. Aż chhce się budować. Tylko może powiedz to moim budowlańcom bo im to za bardzo się nie chce - nie maja weny twórczej czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wiesz co, to nie o wenę idzie tylko o to, że debil płaci im na godziny - tak było u mnie w tej 2 ekipie- przez 3 miesiące 1 warstwa nośnych, strop, kolankowa i szczyty nie w pełni skończone....nie chcę się denerwować już nawet więc bez szczegółów..... A Tobie to się denerwować w ogóle nie wolno - więc prawnik jak najbardziej na miejscu. Trzymam kciuki za Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 09.11.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Witaj!Szczerze współczuję całej sytuacji. Mam nadzieje , że w sądzie uda Wam się dojść swoich praw, a teraz znajdziecie świetnych fachowców. W końcu jakaś sprawiedliwość musi być.Swoją drogą to jest chore, że nie ma fachowców, a jak się jakiś dobry znajdzie, to człowiek boi się zwrócić uwagę bo jeszcze się obrazi i odejdzie.Życzę powodzenia i głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Swoją drogą to jest chore, że nie ma fachowców, a jak się jakiś dobry znajdzie, to człowiek boi się zwrócić uwagę bo jeszcze się obrazi i odejdzi. ja też tak mam - może nie chodzi nawet o zwracanie uwagi, ale lubię pytać czy to i tamto uwzględnili i jak będzie robione siamto - a teraz przechodzę katusze trzymając język za zębami - już 2 razy zwrócił mi dachowiec uwagę, że "panią w ogóle to nie powinno interesować, to moja w tym głowa, żeby....." - i mówi to ze stoickim spokojem, a małż mówi, że i tak pewno kiedyś z równowagi go wyprowadzę......nie chcąc dać satysfakcji obydwu - milczę częściej niż powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 09.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja już nie milcze- wybucham, eksploduje jak wulkan. Małż jeździ bo ja bym pozabijała chyba. Boje się jechać,bosię wkurzę i wyjawie w złości choć rąbek planu, który skrzętnie knujemy z małżem :-)Już nie długo wszystko opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 12.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 fajny dziennik.agwapi prosze nie denerwuj sie.6 mc to juz dzidzius tez sie denerwuje.bedzie dobrze.dbaj o siebie.pozdrawiam.slicznie domek sie buduje mimo tego calego galimatiasu.dobrze robicie ze walczycie o swoje,jak ta firma dzialala wczesniej.pozamykac ich trzeba.tyle nerwow ludziom zepsuja.trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 13.11.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witaj! Oby ten dach od poniedziałku wam sie udało zacząć Powodzenia!!! U nas też sypie i roboty idą pomaleńku. Kolory na dom wybrałaś świetne, mam nadzieję że zobaczymy efekt końcowy na forum. Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 13.11.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Do_rotka pewnie że zobaczycie wszystko w szczegółach Już w tym tygodniu maja się cieśle pojawić i zwozić sprzęt tzn drewno i dachówki i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 13.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Oj przeczytałam Twoją dzisiejsza relację i aż mnie zatkało. Przykro, że taki rzeczy musicie przechodzić, ale jeszcze parę dni i wejdzie inna firma i na pewno będzie lepiej. Nie rozumiem na co liczą tacy wykonawcy. Czy oni myślą że świat jest pełen frajerów? Sądzę, że skarbówka do mu bobu. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 13.11.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dzięki śliczne Do_rotkaNo stres ogromnyh ale co tam damy radę jak nie my to kto??? Tylko nie potrzebne te nerwy w szczególności mojemu brzucholowi to nie na dobre wychodzi ale co zrobić. JAk ktoś się chamem urodził chamem umrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 14.11.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No i świetnie tak trzymać! Dach niedługo, okna już macie tylko pozazdrościć Teraz oby już same dobre wieści były bo dzidzia musi mieć spokój (no i mama też ) Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.11.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Och kochana dzięki śliczne za tak miły komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts