KaEm 16.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Komentarz do "projektu" kuchni.. Ta kuchnia jest za mała na wyspę.. Będziecie się w niej poruszać jak w sklepie z AGD, gdzie pomiędzy gratami są porobione ścieżki.. Wyspa bo tak ? Bo modna ? Nic na siłę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 19.05.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ta kuchnia za mała na wyspę jak dla kogo. NIc na siłę i dlatego nikogo nie zmuszam JA będę miała bo: bo jest za duża i gonić z jednego miejsca w drugie trzeba by nieźle było aby cokolwiek ugotować. JAK ktoś chce kuchnie na pokaz to jak największa jest super, Ja chce kuchhnie funkcjonalną i przed projektem zostały wstępnie szafki ułożone więc wiem ile jest miejsca. KaEm ja prosiłam o kostruktywne rady a nie trącające ironią i cynizmem. Od pewnego czasu uważam że się czepiasz więc daj se luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaEm 19.05.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 09.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Puk Puk Co słuchać w pięknych górach, jak domek? Serdecznie pozdrawiam i czekam na dalsze losy budowy. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 09.06.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Do_rotko miło mi że choć troszkę o mnie pamiętasz Z budową dużo lepiej ale z opisywaniem gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts