Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Koliberka Basi Z.

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 176
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Witaj Basiu, piękny dach, czyściutko jak na mało której budowie. Widać czujne oko inwestorki n każdym detalu. Ścianki działowe to już prawie jak w domu. Nic tylko meblować :) Długo mnie nie było, a tu tyle się dzieje dorbego. Zapraszamy do nas, gdy tylko będziecie mieli czas i ochotę.

Witaj Basiu, piękny dach, czyściutko jak na mało której budowie. Widać czujne oko inwestorki n każdym detalu. Ścianki działowe to już prawie jak w domu. Nic tylko meblować :) Długo mnie nie było, a tu tyle się dzieje dorbego. Zapraszamy do nas, gdy tylko będziecie mieli czas i ochotę.

anSi,

wszelki duch... :D

Jak strasznie długo Cię nie było. Napisz koniecznie jak się mieszka i w ogóle co słychać. Może być na priva. Oczywiście, że mamy ogromną ochotę przyjechać, ale zapraszamy też do nas. U nas już niezbyt dmucha i jest nawet przyjemnie (o ile w domu bez okien może byc przyjemnie :roll: ). Tylko temperatury na naszej działce jakieś pozamiejskie.

• 1 month później...
Cześć sąsiadki. :D Basiu pierwszy raz jestem w Twoim dzienniku (ale nie ostatni :wink: )Widzę, że domek rośnie jak na drożdżach. Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Wytrwałości i cierpliwości w budowaniu, a potem w wykańczaniu :wink:

Pozdrawiam gorąco.

Cześć Joolu,

bardzo mi miło Cię gościć tutaj. Dziennik trochę zaniedbuję, niestety, ale od czasu, do czasu spóbuję coś "naskrobać". Cieszę się, że mimo zakończonej budowy nadal gościsz na forum :D

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Basiu, nie będę oryginalna, ale dach macie piękny!!!! Ślicznie, aż wzroku nie można oderwać. Ja tylko jeszcze w sprawie komina, bo się martwiłaś - my też mamy z klinkieru dziurawki tą obudowę, zaimpregnowany, z czapką, i nie cieknie. Ten klinkier jest niedobry przy kominach z cegły, kiedy całość jest ze zwykłej cegły, a reszta (nad dachem) z klinkieru. A ty, jak rozumiem, masz tylko obudowę komina systemowego z klinkieru, tak?

• 5 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 years później...