YreQ 20.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ......w mordę........ jakie piękne oko ma Wasz dach Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Puk, puk, można ........ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 26.12.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 ......w mordę........ jakie piękne oko ma Wasz dach Cudnie Cieszę się, że ci się podoba Agniesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witaj Basiu, piękny dach, czyściutko jak na mało której budowie. Widać czujne oko inwestorki n każdym detalu. Ścianki działowe to już prawie jak w domu. Nic tylko meblować Długo mnie nie było, a tu tyle się dzieje dorbego. Zapraszamy do nas, gdy tylko będziecie mieli czas i ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 28.12.2007 02:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witaj Basiu, piękny dach, czyściutko jak na mało której budowie. Widać czujne oko inwestorki n każdym detalu. Ścianki działowe to już prawie jak w domu. Nic tylko meblować Długo mnie nie było, a tu tyle się dzieje dorbego. Zapraszamy do nas, gdy tylko będziecie mieli czas i ochotę. anSi, wszelki duch... Jak strasznie długo Cię nie było. Napisz koniecznie jak się mieszka i w ogóle co słychać. Może być na priva. Oczywiście, że mamy ogromną ochotę przyjechać, ale zapraszamy też do nas. U nas już niezbyt dmucha i jest nawet przyjemnie (o ile w domu bez okien może byc przyjemnie ). Tylko temperatury na naszej działce jakieś pozamiejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Cześć sąsiadki. Basiu pierwszy raz jestem w Twoim dzienniku (ale nie ostatni )Widzę, że domek rośnie jak na drożdżach. Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Wytrwałości i cierpliwości w budowaniu, a potem w wykańczaniu Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 10.02.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Cześć sąsiadki. Basiu pierwszy raz jestem w Twoim dzienniku (ale nie ostatni )Widzę, że domek rośnie jak na drożdżach. Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Wytrwałości i cierpliwości w budowaniu, a potem w wykańczaniu Pozdrawiam gorąco. Cześć Joolu, bardzo mi miło Cię gościć tutaj. Dziennik trochę zaniedbuję, niestety, ale od czasu, do czasu spóbuję coś "naskrobać". Cieszę się, że mimo zakończonej budowy nadal gościsz na forum Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Basiu, nie będę oryginalna, ale dach macie piękny!!!! Ślicznie, aż wzroku nie można oderwać. Ja tylko jeszcze w sprawie komina, bo się martwiłaś - my też mamy z klinkieru dziurawki tą obudowę, zaimpregnowany, z czapką, i nie cieknie. Ten klinkier jest niedobry przy kominach z cegły, kiedy całość jest ze zwykłej cegły, a reszta (nad dachem) z klinkieru. A ty, jak rozumiem, masz tylko obudowę komina systemowego z klinkieru, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 10.02.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Witaj Dominiko,tak komin mam systemowy obudowany klinkierem, ale ponoć i one potrafią przeciekać. Na razie nie widzę niczego złego. Zastosowałam taką zaprawę, która sluży tez jako fuga, no i dobry imregnat do klinkieru. Zobaczymy jak dalej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Mi się wydaje, że skoro nie przecieka, to później (co jakiś czas) wystarczy po prostu pociągnąć go impregnatem. Zawsze można się np. z kominiarzem dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 10.02.2008 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Mam taką nadzieję, że wystarczy co jakiś czas zaimpregnować to. Czas pokaże, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. A jak u Was? Co słychać? Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mimo pewnych niedogodności, to super Nie ma to jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 21.07.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam, Jakieś nowe wieści z budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Też martwi mnie ta cisza ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 30.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witam.Chciałabym zobaczyć jak wyszły okna i drzwi bo miały być Urzędowskiego. Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Basiu, a cóżes tak zniknela? A tu wszyscy czekaja na nowe wiesci a skonczylo sie na starym roku. A tak mnie ten gosc z rekuperatory pomorze przekonywal ze inne firmy sa be a ich patent najlepszy. Cena mnie nie przekonywala i sie nie dalam namowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 szkoda ze nie nowych info...taki fajowy domek,pewnie juz mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts