BEWA 30.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam Jaki jest koszt budowy Lawendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 05.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Do Jus-tiny,fajne Twoje zmiany w projekcie, nawet nie wiedziałam, że ąz tyle można w projekcie zmienić. W związku z tym mam do Ciebie pytanie, czy robiłaś te zmiany w pracowni Horyzont czy u własnego architekta? Jeśli możesz podac też koszt zmian to będę wdzięczna. A pytanie do wszystkich odnośnie Lawendy:czy można zmienić też te cięzkie kominy w zewnetzrnej bryle nie rezygnując z kominka na zewnątrz? Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bet 1719505648 17.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam ...dom Lawenda ... moje marzenie...zakochałam się można powiedzieć, ze od pierwszego wejrzenia... Bardzo chciałabym z mężem zobaczyć domek w rzeczywistości. Może ktoś buduje właśnie Lawendę na terenie Łodzi lub na jej obrzeżach? ... Proszę o kontakt: [email protected] Pozdrawiam Bet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olimpek1 06.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam! co prawda od Twojego ostatniego wpisu minęło już kilka miesięcy i pewnie uzyskałaś odpowiedź na nurtujące Cię pytanie, ale na wszlki wypadek przesyłam swietny blog z budowy Lawendy. Niestety koszty są tam porażające, ale domek ma wszystko, więc na pewno można troszkę je przyciąć, liczę na to bo sama mam zamiar budować właśnie Lawendę na wiosnę.Pozdrawiam http://www.garczarki.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dejvidoss 18.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam. Nie znalazłem nic na temat Lawendy na forum, chyba że przeoczyłem......Rozpoczynamy budowę trzech domów - dwie Lawendy i jeden jakiś inny, jeszcze wybieramy projekt.Interesują mnie koszty budowy lawendy A w stanie surowym z kompletnie wykończonym dachem i stolarką okienną.Czy ktoś już budował ten dom. Może macie jakieś cenne uwagi co do tego domu? DOdam że wnętrze mamy już przeprojektowane według własnego pomysłu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dejvidoss 19.02.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/173/lustro - konkretnie o ten projekt chodziJeżeli ktoś już go budował to bede wdzieczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts