propolis 13.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witamy. Jak podaliśmy w powitalni, szukamy ciekawego projektu domu. Po chwilowym zastanawianiu się nad Jupiterem z Wrocławia , wykukaliśmy nowość Archonu z Myślenic - dom w rudbekiach. I nowość jak to nowość - ma to do siebie, że nic na jego temat nie ma w necie. A Archon też nie kwapi się z informacjami - są bardzo skąpe ( a pytalismy o podstawowe kwestie, tyczące się ilości materiałów). Tą drogą chcemy zaczerpnąć z nieogarnionego bogactwa forum Muratora i jego użytkowników - podzielcie się swoimi spostrzeżeniami i uwagami wobec rudbekii. http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m45b0d5a57c72c Jeszcze niczego nie zdecydowaliśmy, a nie chcemy na starcie "popłynąć"... Asia i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 13.05.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Cóż, link z namiarami na rudbekie będzie wskazany Sorki, wcześniej zapomniałem. Pomóżcie niezdecydowanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 13.05.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ów prodżekt...http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m45b0d5a57c72c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 17.05.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Czy faktycznie nikt nie ma zdania na temat domu w rudbekiach? Nie chce mi się w to wierzyć... A może ktoś kupił już ten projekt? Zerknijcie na stronkę Archonu i oceńcie rudbekie... Sytuacja podbramkowa! Pozdrawiam, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Proponuję poprawnie wpisać link do tego projektu bo niestety nie sądze, że komuś będzie chciało się go szukać na stronie Archonu. Link musi wyświetlić się na czerwono po wysłaniu postu, widać to na podglądzie. Jak wstawicie link do projektu to myślę, że odzew bęzie lepszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 20.05.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ok, próbuję... http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m45b0d5a57c72c I chyba się udało... Może teraz ktoś zerknie na rudbekię z archonu i wpisze pare słów oceny. Z góry dziękujemy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 23.05.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Brak odzewu wskazuje na jedno - projekt nie jest jeszcze szerzej znany. I ta odstręczająca nazwa... . Chyba nie zaryzykujemy i poszukamy czegoś sprawdzonego (i mniejszego) . Jeśli jednak ktoś zechce sie wypowiedzieć na temat rudbekii, będziemy wdzięczni. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 05.06.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 refresh, ale nie wiem czy coś pomoże... rudbekie beee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 30.06.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witamy ponownie. Mimo słabego odzewu,prosimy nadal o opinie na temat domu w rudbekiach. Mówią: za dużymówią; za drogimówią: są lepsze, i to o wiele ale chyba przekonaliśmy się do rudbekii i tylko olewatorskie podejście obsługi archonu z Myślenic powstrzymuje nas od kupna tego projektu.Gadaliśmy (GG, Skype) z kilkoma firmami projektowymi, ale nigdzie nie było takiego oschłego cwaniactwa, jak w archonie. Kogo oni tam zatrudniają???Teksty, którymi "sypali" w kontaktach ze mną, były żywcem wzięte z kursu dla młodych akwizytorów sprzedaży... dla tych, co chodzą po wsiach i sprzedają jakieś super książki...Szefostwo archonu... zlitujcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina.k29 10.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Hej. Nam tez bardzo podoba sie dom rudbekiach. Jest duży- to fakt- ale dla nas najwazniejszy był dach dwuspadowy. Na początku naszych poszukiwań spodobała nam sie Libra z pracowni Dobre domy, póxniej Atlas z taj samej pracowni. Były sliczne, ale... Na tym właśnie forum. znalazłam Rafała, który zbudował ten dom w mojej okolicy. Umówiliśmy się, pojechaliśmy i .... klapa Z zewnątrz- cudo , ale na poddaszu ściana kolankowa-1 m-tragedia. Posrtanowilismy- dach wielospadowy- kopertowy-wylkuczony. Szukaliśmi, szukaliśmy i zanleźliśmy- dom w rudbekiach- ma w sobie coś..... Gratuluje dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 10.07.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Uff, super, że coś drgnęło "w rudbekiach"... Witaj, Ewelina. Projekt na 51 procent zakupimy (wstrzymuje nas trochę brak warunków zabudowy, ale powinny być na dniach). Żałujemy, że na stronie Archonu nie ma specyfikacji materiałowej, jak przy większości projektów, ale z pomocą budowlańca da się to obejść. Rudbekie wybrała żona, która wcześniej zapaliła się do Jupitera i ...Libry Na szczęście nie poprzestała na tym i wertowała dalej katalogi oraz Internet. Jesteście już po zakupie w Archonie? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 11.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ja kupiłam w archonie nad ruczajem. Faktem jest, ze na maile jakby pozostawali głusi, ale kontakt telefoniczny naprawdę super. Jeden z panów liczył mi czy zmieści się wc pod toaletą i szafa wnękowa pod schodami. I byłam w tym dość upierdliwa, a on dzielnie radził Projekt wysłali mi bardzo szybko, razem ze zmianami o które prosiłam. Teraz składałam wniosek o pozwolenie na budowę i oczywiście tak schowałam zgodę na zmiany że nie znalazłam. Zadzwoniłam i po chwili przesłali mi faksem. W sumie jestem pozytywnie zaskoczona obsługą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 11.07.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Hej. Mamy na tyle blisko do Myślenic (około 60 km), że pofatygujemy się tam osobiście. Też będę upierdliwy... i to już na etapie zakupu. Ale chyba nie będzie źle - firma się stara. Dziś opublikowali zestawienie materiałów; kilka potrzebnych mi informacji tą drogą uzyskałem. Pozdrawiamy Asia i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 25.08.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam. Jak w temacie - czy ktoś kupił projekt i buduje "Rudbekię" z Archonu? (z nazwą miał problem nawet konsultant telefoniczny z tego biura - biedak nie mógł znaleźć projektu, bo wklepywał w kompa "w rutbekiach"). Jeżeli ktoś już zakupił i zaczął "działać", będę wdzięczny za fotki, np. z etapu fundamentów.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 25.08.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 I stało się . Wczoraj wyłożyliśmy kasę na "Rudbekię". Odwrotu nie ma... (Pssst... jakby co, to projekt znalazła moja lepsza połowa; na nią wszystko będzie) Już od dwóch miesięcy zasuwam, by przygotować działkę - trzeba wyburzyć stary dom, wyczyścić studnię itp. Najlepsze, że to mi się podoba, a najgorsze, że brakuje na wszystko czasu. Czy ktoś z szanownych forumowiczów zasilił konto Archonu, płacąc za projekt "Dom w Rudbekiach"? Będę dżwięczny za odzew i wymianę doświadczeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 06.09.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 http://img66.imageshack.us/img66/3781/11715482460fd370deff1fdwu6.jpghttp://img57.imageshack.us/img57/8879/117154824647688939a05e6na2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 01.01.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witając w Nowym Roku, podciągam temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 01.01.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Odświeżam temat w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 05.02.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hmmm, czy tylko ja się wyłamałem z rudbekią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 05.02.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ależ posucha informacyjna! Rudbekiowicze - ujawniac sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts