maksiu 18.05.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Pojawiają się i takie kfiatki patrz data ostatniego wpisu w Klubie Budujących http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/lol.jpg takie efekt pojawia sie jesli ktoś napisze posta, a potem go skasuje... i zanim ktoś napisze następnego pojawia sie taka informacja. wygląda to tak jakby soft obslugujący forum nie umiał odtworzyć sobie indeksów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.05.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Coby nie było że tylko narzekam i nie widze poprawy. Jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Coby nie było że tylko narzekam i nie widze poprawy. Jest lepiej. Co, tez udaje Ci sie posprzatac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Jest gorzej niż było Ciekawy jestem ile będzie pełzał ten post może Szanowna Redakcja coś zrobi, prosimy chyba, że chce zredukować liczbę forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 21.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Odszczekuje ze dobrze już jest.Jest źle, bardzo źle.Chyba czas założyć temat - "ista osób oczekujących na wyświetlenie się wiadomości..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 21.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Ooooo teraz to było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 21.05.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Niby nie ma a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 od wczorajszej przerwy chodzi całkiem nieźle, a dzisiaj wprost jak burza bardzo mi się podobał adres wczorajszy http://img253.imageshack.us/img253/48/przerwa1xk7.jpg potem już było szaro i pusto http://img412.imageshack.us/img412/1562/przerwa2qb9.jpg a wyjątkowo wesoło było w sobotę, po dłuższej przerwie tylko kiedy ja to przeczytam ? http://img410.imageshack.us/img410/1107/megaprivax6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No z ta burza to leciutenka przesada, ale jest lepiej niz od paru dni. Szczerze mowiac to sie zastanawialam czy nie kupowac nowego komputera (OBECNY MA JUZ AZ 2 MIESIACE). Redakcjo Kochana, nie rob nam tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Dzis jest katastrofa! Tak to sie nie da tu przebywac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Dzis jest katastrofa! Tak to sie nie da tu przebywac.... Ja nawet pozwoliłem sobie zadzwonić i porozmawiac z opiekunką strony .P. Agnieszką ,ktora powiedziała ,że problem jest i trwać bedzie tylko 3 h.No i trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.05.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Teraz jest raczej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Teraz jest raczej OK. zobacz ,która godz.....Dużo ludziów już śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Teraz jest ok, ale calutki dzien bylo - nie mam slowa na to cos.... Mi sie strona otwierala po 10 min i dluzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Teraz jest raczej OK. zobacz ,która godz.....Dużo ludziów już śpi. no wlasnie... tez ide, dobranoc.., jutro sie znowu pozloszcze na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.05.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Teraz jest raczej OK. zobacz ,która godz.....Dużo ludziów już śpi. O... faktycznie... juz noc a ja nadal w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.05.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 No z ta burza to leciutenka przesada, ale jest lepiej niz od paru dni. Szczerze mowiac to sie zastanawialam czy nie kupowac nowego komputera (OBECNY MA JUZ AZ 2 MIESIACE). Redakcjo Kochana, nie rob nam tego!!! mi chodziło jak burza a w tamtym dniu chwilowo, po północy, przeładowanie strony trwało krócej niż 2 sekundy kompa nie musisz zmieniać, bo to raczej nie jego wina wszystko zależy od prędkości łącza i przeglądarki można coś przyspieszyć wyłączając np. ładowanie zdjęć, zwiększając ilośc pamięci podręcznej dostępnej przegladarce a prędkość możesz sprawdzić np. tu >>> http://twojeip.wp.pl a propos w jednym z popularnych wątków jedna osoba miała fantazję wysłać 5 postów w ciągu jednej minuty [sic !] w ostatnim poście skarżyła się, że "muli" a niby jak ma nie mulić ? nabijanie licznika zwykle muli tak swoją droga, to czy nie ma już na FM dotychczasowych zabezpieczeń antyfloodowych: "nie możesz tak szybko wysłać posta po poprzednim" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Redakcjo droga!!! No, to już jest przegięcie!!! Myślałam, że nigdy nie będę korzystała z tego działu forum, nie mam zwyczaju skarżyć się, kiedy nie ma absolutnej potrzeby. Ale tym razem ciśnienie mi się podniosło niebywale. Chcę wysłac posta, wchodzę w posting i co widzę? Wkur....ce truskaweczki z konkursem kulinarnym. Nie dość, że w ogóle są, to jeszcze nie dają się zamknąć krzyżykiem (zresztą tak umieszczonym, aby go przypadkiem nie zobaczyć, na dole), nie dają się odsunąć, zasłaniając skutecznie miejsce, w którym pojawia się wpisywany tekst. Myślę sobie: wejdę tam, zamknę okienko i będzie dobrze. Wchodzę. I co widzę???!!! To Murator sam zaśmieca swoje forum. Nooooo, myślę sobie, tego to za wiele! Zamykam okno. I co? Truskawki jak były, tak są dalej!!! Nie zniknęły, nie odsunęły się, nie dają się przesunąć ani zamknąć. Sami utrudniacie bardzo skutecznie korzystanie ze swojego forum!!! A co z przestrzeganiem regulaminu?! Redakcji nie obowiązuje?! Wstyd!!! Howgh!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Redakcjo droga!!! No, to już jest przegięcie!!! Myślałam, że nigdy nie będę korzystała z tego działu forum, nie mam zwyczaju skarżyć się, kiedy nie ma absolutnej potrzeby. Ale tym razem ciśnienie mi się podniosło niebywale. Chcę wysłac posta, wchodzę w posting i co widzę? Wkur....ce truskaweczki z konkursem kulinarnym. Nie dość, że w ogóle są, to jeszcze nie dają się zamknąć krzyżykiem (zresztą tak umieszczonym, aby go przypadkiem nie zobaczyć, na dole), nie dają się odsunąć, zasłaniając skutecznie miejsce, w którym pojawia się wpisywany tekst. Myślę sobie: wejdę tam, zamknę okienko i będzie dobrze. Wchodzę. I co widzę???!!! To Murator sam zaśmieca swoje forum. Nooooo, myślę sobie, tego to za wiele! Zamykam okno. I co? Truskawki jak były, tak są dalej!!! Nie zniknęły, nie odsunęły się, nie dają się przesunąć ani zamknąć. Sami utrudniacie bardzo skutecznie korzystanie ze swojego forum!!! A co z przestrzeganiem regulaminu?! Redakcji nie obowiązuje?! Wstyd!!! Howgh!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a032.gif eeee tam.. przesadza koleżanka... mi na dziesięć prób udało się dwa razy zamknąć truskawki :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.06.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 [ [ eeee tam.. przesadza koleżanka... mi na dziesięć prób udało się dwa razy zamknąć truskawki :D pozdrawiam m. Ja mam chyba jakąś inną odmianę tych truskawek Te moje jakieś takie nieruchawe są , łatwo sie daja zutylizować Za to Forum śmiga jak tornado , wysyła posty zanim są napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts