braza 05.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ponury63, dziekuje bardzo za informacje.Weszlam i wyswietlilo mi sie cos takiego: predkosc lacza 601,2kb/s. Na komputerach znam sie jak, nie przymierzajac, slepy na kolorach wiec nie mam pojecia co to znaczy Ale jedno wiem, ponownie tak mniej wiecej od przedwczoraj mam zamiar zmienic komputer . Ten nowy przeznaczylabym tylko do pracy z Forum Muratora. Inne strony www otwieraja sie w miare dobrze i dosyc szybko, tylko na Forum mam problemy z predkoscia, chociaz jak bony dyny" nie wysylam pieciu postow jednoczesnie. Dlaczego tak jest i czy to tylko z moja skrzyneczka jest cos nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wolne działanie, oczekiwanie na wyświetlenie wynika z kłopotów samego forum a nie komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dziekuje bardzo za pocieszenie. A skoro tak. to i tu apel do Szanownych Administratorow, Moderatoroq tego Forum, moze w koncu cos z tym zrobicie??!! To sie nie dzieje od wczoraj czy przedwczoraj, ale te problemy wystepuja wyjatkowo czesto. Forum Muratora jest odwiedzane przez ogromna rzesze ludzi, czeste wymiany pogladow, spostrzezen a nawet wylewanie zalow, ze cos nie wychodzi z budowa jest czyms normalnym i o to chyba chodzilo Redakcji kiedy powolywala do zycia ten sposob komunikowania sie ludzi budujacych wlasne domy, czyz nie? Nie wiem czemu maja sluzyc te stosunkowo czeste przerwy techniczne, skoro niczego to nie naprawia i problem jak byl, tak sobie jest, a ludzie zgrzytaja zebami czekajac na wyswietlenie tematu badz przeslanie postu. Pozdrawiam i zycze milego dnia bez zawieszania sie Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cóż - nie takie tutaj się rzeczy działy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Weszlam i wyswietlilo mi sie cos takiego: predkosc lacza 601,2kb/s. Na komputerach znam sie jak, nie przymierzajac, slepy na kolorach wiec nie mam pojecia co to znaczy to nie najgorsza prędkość ja zwykle mam ok. 3 Mb/s, a FM chodziło mi tak samo źle to co sie dzieje w przeglądarce, zależy nie tylko od prędkości Twego łącza, ale od możliwości serwera, na którym znajduje się strona, z którą się łączysz, oraz łącza z tą stroną jeśli serwer ma kłopoty techniczne, a łączy się 200 wściekłych osób, klikajacych co chwila F5, to nie ma siły, by działało dobrze coś jak kolejka do toalety - co z tego, że komuś się spieszy, jak jest kolejka.. Ale jedno wiem, ponownie tak mniej wiecej od przedwczoraj mam zamiar zmienic komputer . Ten nowy przeznaczylabym tylko do pracy z Forum Muratora. Inne strony www otwieraja sie w miare dobrze i dosyc szybko, tylko na Forum mam problemy z predkoscia, chociaz jak bony dyny" nie wysylam pieciu postow jednoczesnie. Dlaczego tak jest i czy to tylko z moja skrzyneczka jest cos nie tak? absolutnie nie kupuj nowego komputera jeśli nie wiesz, czy to u Ciebie jest za wolno, czy na FM, "przeładuj" jakąś inną stronę ja tak zawsze robię, głównie po to by sprawdzić, czy mam dostęp do Sieci [...] apel do Szanownych Administratorow, Moderatoroq tego Forum, moze w koncu cos z tym zrobicie??!! To sie nie dzieje od wczoraj czy przedwczoraj, ale te problemy wystepuja wyjatkowo czesto. moderatorzy nie mają na to żadnego wpływu [poza molestowaniem stosownych czynników ] chyba że chodzi o Admina FM o nicku 'Redakcja' - to i owszem, ale to taki Mega Moderator Nie wiem czemu maja sluzyc te stosunkowo czeste przerwy techniczne, skoro niczego to nie naprawia i problem jak byl, tak sobie jest, a ludzie zgrzytaja zebami czekajac na wyswietlenie tematu badz przeslanie postu. mam nadzieję, że to metoda prób i błędów i że KIEDYŚ będzie wreszcie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A ja nie wiem skad ten nick Ponury. Wnosisz odrobine swiatla w zawile sprawy komputerowo-internetowe. Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A ja nie wiem skad ten nick Ponury. Wnosisz odrobine swiatla w zawile sprawy komputerowo-internetowe. Dziekuje bardzo Braza, bo Ponury nie jest ponury, a zna się nie tylko na koputerach. Jest super. Ponury, to nie kadzenie, to moja skromna opinia o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A ja nie wiem skad ten nick Ponury. Wnosisz odrobine swiatla w zawile sprawy komputerowo-internetowe. Dziekuje bardzo Braza, bo Ponury nie jest ponury, a zna się nie tylko na koputerach. Jest super. Ponury, to nie kadzenie, to moja skromna opinia o Tobie. Pozwole sobie podpiąć się pod opinie Tomka, bo też się z nią zgadzam. I to też nie jest kadzenie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Panowie, proszę nie spamować Tomku, nie znam się, tylko mnie fascynują, a to DUŻA różnica zresztą nawet nie tyle komputery, co Internet, całkowicie zmieniający świat a co do umiejętności, najlepiej opisała to Braza: Wnosisz odrobine swiatla w zawile sprawy komputerowo-internetowe taki kaganek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Zeby tylko kaganek, zaslugujesz na wiecejhttp://www.lampsplus.com/htmls/FreeShippingChandelier/chandelier-splash.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja chciałam nieśmiało powiedzieć, że Ponury ma tę zdumiewającą cechę, że jeszcze nie zapytasz, a on juz odpowiada. Wystarczy poszukać chwilkę po forum, jeśli się ma jakiś problem z komputerem. Lub forum. I ja często czytam te odpowiedzi i wtedy ciśnienie mi spada. Niniejszym - dziękuję bardzo, Panie Ponury, który wcale nie jest ponury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A ja chciałam nieśmiało powiedzieć, że Ponury ma tę zdumiewającą cechę, że jeszcze nie zapytasz, a on juz odpowiada. niektórzy nazywają to nadskakiwaniem lub nadgorliwością dziękuję bardzo, Panie Ponury, który wcale nie jest ponury! ojej, wystarczy ponury dobrze.. ja bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa, kadzidła i kandelabry , ale już starczy bo nam tytuł wewątka ["Co się dzieje z forum ?"] straci sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czy to tylko ja miałem to 403 f........m?Nawet nie zapamietalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 nie tylko (413) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.06.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ...pieruny waliły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.06.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy to tylko ja miałem to 403 f........m?Nawet nie zapamietalem Było - potwierdzam Aż się balem że bana dostałem czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy to tylko ja miałem to 403 f........m?Nawet nie zapamietalem Było - potwierdzam Aż się balem że bana dostałem czy cuś Dzięki Grzegorz Saczek bo myślałem ,że tylko tak u mnie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 NIESTETY!!! Znów sie zaczęło!! Czołga się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 13.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 czołga się i to baaaaardzo wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts