braza 07.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No właśnie!!!! Co się ZNOWU dzieje z forum!!!!???? Od 3 dni od godz. m.w. 20.oo zaczynają się straszliwe kłopoty ze zrobieniem czegokolwiek: wysłanie odpowiedzi trwało ponad 5 min. w końcy się wkurzyłam i wyłączyłam internet; zacytowanie jakiegoś postu trwa 3-4 min., otworzenie tematu tyle samo!!!! Czy to tylko u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Nie tylko u Ciebie. Inne strony u mnie chodzą, a forum.. szkoda gadać, cholera mnie bierze. Objawy jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 U mnie identyczne objawy jak u Brazy I Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 A u mnie ciągle tak jeszcze. Czy to tylko u mnie tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Chyba pod koniec roku "zabrakło paliwa", bo Forum "jedzie" bardzo wolno. Prawdę powiedziawszy to CZOŁGA SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 już myślałem, że to tylko u mnie i to mój komp.wszystkie portale wchodzą normalnie, a tu podstrona otwiera się 4 minuty. rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 też mam podobnie, jesze coś z czasem nie tego inny mam, a inny wyświewetla, prawie walnięty o godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.12.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 co do czasu, to - niestety - dwa miesiące minęły i zegar nadal letni cóż.. jeszcze kilka miesięcy i będzie pasował a póki co - każdy sobie ustawia sam: http://forum.muratordom.pl/post2121292.htm#2121292 Forum u mnie chodzi normalnie strony przeładowują się maksymalnie w 4-6 sekund mam pytanie - czym łączycie się z Internetem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 jest teraz dobrze tzn pare sekund, ale jakąś godzinę wcześniej było ja mam neostradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Juz chodzi normalnie. Problem dotyczył tylko tego Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 trochę mnie nie byłoale teraz wygląda wszystko na normalneja mam stałe łącze i kartę sieciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 31.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 ponury63 napisał: Forum u mnie chodzi normalnie strony przeładowują się maksymalnie w 4-6 sekund mam pytanie - czym łączycie się z Internetem ? U mnie tez chodzi w miarę normalnie, problem występuje podczas logowania, czasem muszę czekać kilka do kilkunastu minut, czasem wręcz rezygnuję. Może to i na zdrowie wychodzi - zamiast pisać głupoty, to się człowiek dwa razy zastanowi oczekując na zalogowanie Natomiast wpienia mnie ta jeżdżąca w górę i w dół reklama Mam w Firefoxie narzędzie "adblock", które - owszem jednorazowo usuwa to g..., ale po zmianie strony (wątku), lub wejściu do priva, znowu mi jeździ po ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 u mnie słabawo było dzisiaj około południa otwieranie stron zajmowało od 15 sekund do pół minutyale nie stale - mniej więcej 1/3 przeładowań wcześniej nic z w/w problemów nie zauważyłem może to są chwilowe załamania, ale żeby kilka, kilkanaście minut ? tak już dawno nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts