misob 14.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Na sprzedaż dachówka cementowa typ "esówka" produkcji Seeger;- kolor czerwony;- 2500 sztuk czyli na 250 m2 połaci dachowej. Odbiór własnym transportem.Miejsce odbioru : okolice Warszawy (Pruszków). Tel: (022) 822-22-95 -------------------dla wyszukiwarki : DACHÓWKA DACHÓWKĘ SPRZEDAM SPRZEDAŻ WARSZAWAWARSZAWY dachówka dachówkę sprzedam sprzedaż Warszawa Warszawy------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 14.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 witam, A jaka jest cena za tą dachóweczke ? PozdAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 14.05.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 1.50 zł za sztukę Dodam tylko że sprzedającym jest mój Ojciec, dlatego wszystkie szczegóły i dane z pierwszej ręki można uzyskać pod podanym numerem tel. pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 16.05.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 czy to nowa dachówka/skąd dokładnie odbiór? Pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 17.05.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 czy to nowa dachówka/ skąd dokładnie odbiór? Pozdrawiam, Robert Dachówka jest nowa w tym sensie, że nie była nigdzie użyta na dachu. Została wyprodukowana kilka lat temu i od tego czasu jest przechowywana na działce. (Obecnie o ile sie orientuję Seeger nie produkuje dachówek). Miała być użyta do budowy mojego domu ale będę budował dom z płaskim dachem! W przypadku betonu (jest to dachówka betonowa) składowanie nie obniża jakości produktu. Trwałość dachówki to 80-100 lat. Odbiór w Pruszkowie. Można obejrzeć tę dachówkę na miejscu ale po umówieniu się gdyż Ojciec mój mieszka w Warszawie. Proszę zatelefonować (22) 822 2295. Mam też zdjęcie dachówki ale nie umiem wklejać zdjęć na forum - mogę przeslać mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 29.05.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 DACHÓWKA ZOSTAŁA SPRZEDANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts