Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mustang-płytka podłogowa

Magdalena Dziubińska

Recommended Posts

Ja już kupiłam te płytki , będą położone w kuchni jadalni korytarzu i kawałkiem w salonie .Postaram ci się wysłać fotki , mam nadzieje ze nie będzie pięknie bo bardzo mi się podobają te płytki .Niewiem czy wiesz ze sa dwa rodzaje tych płytek mat i półpoler ja wziełam półpoler .Co do ceny to cena tej płytki rośnie jeśli masz zamir kupować to lepij już o tym pomyśl.....

Pozdrawiam...

• 4 weeks później...
  • 5 months później...

Od ręki mam dwie marniutkie fotki - zrobione telefonem - może w domu mam lepsze, to w razie czego wkleję później...

http://images28.fotosik.pl/111/b2a87862c1452cc1m.jpg

http://images33.fotosik.pl/43/86aac5cc7e338b6em.jpg

Mustanga tu akurat widać niewiele - łączyłem go w kuchni/jadalni z Percy półpoler. Mustang beż jest w macie.

Płytki są ładne, proste i trzymają wymiar - jestem z nich zadowolony.

Spoinę dałem 2mm, a fuga będzie w kolorze Terra z palety Kreisla (jaśniejsza niż mustang, ciemniejsza niż Precy)...

• 2 months później...
Witam, od 2 miesięcy prawie mieszkam i użytkuję mustanga w salonie i jadalni (oba kolory, półpoler, ale bez obramowania z tej kolekcji). Nie zamieniłabym ich na inne.

W weekendzie wyślę zdjęcia - wracam późno z pracy i już jest sztuczne światło, a chciałabym w dzień cyknąć.

ma.rako[/quote

Oooo super by było,ja również zamierzam położyć je w salonie,stasznie mnie się spodobały w katalogu z czeroną sofą ale jak zobaczyłam je wczoraj na żywo w salonie to trochę się rozczarowałam,nie śliczne są nie powiem ale te jasne wyobrażałam sobie że są takie jak w katalogu czyli wpadały bardziej w pomarańcz a one są typowo beżowe i trochę ciemne,dlatego mam teraz doła bo już je widziałam u siebie :(

• 6 months później...