Magdalena Dziubińska 14.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Czy ktoś posiada płytkę podłogową" Mustang"jake zastosowaliście fugi chodzi mi o kolor i grubość fugi, jeśli mozna to pokażcie fotki...Uważam że są piękne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.05.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Mam prośbę jak zrobisz podłogę czy można liczyć ,że pokażesz fotkę. Te płytki też bardzo mi sie podobają ale jeszcze mam daleko do płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Dziubińska 16.05.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena Dziubińska 16.05.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja już kupiłam te płytki , będą położone w kuchni jadalni korytarzu i kawałkiem w salonie .Postaram ci się wysłać fotki , mam nadzieje ze nie będzie pięknie bo bardzo mi się podobają te płytki .Niewiem czy wiesz ze sa dwa rodzaje tych płytek mat i półpoler ja wziełam półpoler .Co do ceny to cena tej płytki rośnie jeśli masz zamir kupować to lepij już o tym pomyśl..... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 16.05.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 my też zamówiliśmy te płytki - będą położone w dolnym korytarzu i wiatrołapie (te jaśniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 11.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Proszę pokażcie podłogi wyłożone tymi płytkami bo sama zastanawiam się nad ich kupnem , ale boje sie , ze beda ciemne do mieszkania.Może ktoś mógłby jeszcze napisac jak uzytkuje sie je na codzien , łatwo sie czysci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 12.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ma ktoś fotki z tymi płytkami?Pokażcie plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramol_1 13.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Od ręki mam dwie marniutkie fotki - zrobione telefonem - może w domu mam lepsze, to w razie czego wkleję później... http://images28.fotosik.pl/111/b2a87862c1452cc1m.jpg http://images33.fotosik.pl/43/86aac5cc7e338b6em.jpg Mustanga tu akurat widać niewiele - łączyłem go w kuchni/jadalni z Percy półpoler. Mustang beż jest w macie.Płytki są ładne, proste i trzymają wymiar - jestem z nich zadowolony. Spoinę dałem 2mm, a fuga będzie w kolorze Terra z palety Kreisla (jaśniejsza niż mustang, ciemniejsza niż Precy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź,szkoda tylko że trochę słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Podtrzymuję temat,ma ktoś u siebie tą kolekcję mustanga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.rako 22.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam, od 2 miesięcy prawie mieszkam i użytkuję mustanga w salonie i jadalni (oba kolory, półpoler, ale bez obramowania z tej kolekcji). Nie zamieniłabym ich na inne. W weekendzie wyślę zdjęcia - wracam późno z pracy i już jest sztuczne światło, a chciałabym w dzień cyknąć. ma.rako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam, od 2 miesięcy prawie mieszkam i użytkuję mustanga w salonie i jadalni (oba kolory, półpoler, ale bez obramowania z tej kolekcji). Nie zamieniłabym ich na inne. W weekendzie wyślę zdjęcia - wracam późno z pracy i już jest sztuczne światło, a chciałabym w dzień cyknąć. ma.rako[/quote Oooo super by było,ja również zamierzam położyć je w salonie,stasznie mnie się spodobały w katalogu z czeroną sofą ale jak zobaczyłam je wczoraj na żywo w salonie to trochę się rozczarowałam,nie śliczne są nie powiem ale te jasne wyobrażałam sobie że są takie jak w katalogu czyli wpadały bardziej w pomarańcz a one są typowo beżowe i trochę ciemne,dlatego mam teraz doła bo już je widziałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Odświerzam o i zdjęcia proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts