piot_L 27.02.2002 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Jeśli ktoś posiada schemat takiej turbiny lub wie gdzie mogę go znaleźć to prosiłbym o info.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 28.02.2002 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2002 Zarówno w Muratorze jak i w Ładnym Domu są reklamy wentylatorów do rozprowadzenia ciepłego powietrza ze sterowaniem (cena jednego z nich to około 900zł)pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foxal 05.03.2002 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Turbiny kupisz w większości punktów sprzedaży kominków, ale oni najczęściej mają francuzy. Cena zależy od wydajności turbiny.Ja zdecydowałem się na kupno polskiej z Częstochowy produkowanej przez zakłady Dospel http://www.dospel.com.pl . Cena ok. 600 zł brutto.Dają 5 lat gwarancji. Właśnie wypuścili poprawioną wersję. Oglądałem na łódzkich targach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts