Monika Seba 14.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 właśnie robią u nas tynki. wymyśliłam sobie, że na jednej ze ścian w łazience zrobię półokrągłe wnęki podświetlone- takie tunele w pionie. Myślałam, że to będzie łatwe w wykonaniu- kupiłam 2m rynny (aby uzyskać półkole) pan od tynków wykuł trochę ścianę tak aby nie nadkładać dużo tynku i dopiero teraz powiedział, że skoro ta "rynna " ma 8 cm szer ( wgłąb jakieś4,5) to on nie zrobi tego na gładko bo nie ma jak. Najlepiej byłoby wstawić w to miejsce taki półokrągły profil z nierdzewki a on już dojedzie ze ścianą do brzegów tej rury, ale ona musi zostać na stałe. Pasuje mi to tym bardziej, że elementy wystroju łazienki będa srebrne, a sama łazienka w szarościach tylko gdzie mam do jutra znaleźć takie "profile". Pomóżcie proszę, może macie jakiś pomysł. W marktach nie mają takich rur, a rynny są ale plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts