amphi 14.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Czesc, Ceny porothermu szybuja - kolejna podwyzka od 12.05 wg cennika 5/2007. A ja wlasnie potrzebuje poprzedni cennik, niedostepny juz na stronach - 4/2007. Czy moglby ktos podeslac na priva:amphik [at] gmail . com (oczywiscie nalezy usunac wszystkie spacje i wstawic malpke w miejsce at) - dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Czesc, Ceny porothermu szybuja - kolejna podwyzka od 12.05 wg cennika 5/2007. A ja wlasnie potrzebuje poprzedni cennik, niedostepny juz na stronach - 4/2007. Czy moglby ktos podeslac na priva: amphik [at] gmail . com (oczywiscie nalezy usunac wszystkie spacje i wstawic malpke w miejsce at) - dzieki! Ja mogę podesłać pdf bo archiwizowałem jak swego czasu walczyłem z kupnem Porthermu. Tylko nie zapomnij ze była tez podwyżka 01.05.2005 a teraz jest nowa. Czyli w ciągu 14 dni są dwie podwyżki a co kur.. przecież im wolno bo jest wolny rynek. Sorry ale strasznie mnie to irytuję To który cennik chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amphi 15.05.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Potrzebuje cennik z podwyzkami ktore mialy miejsce 1 maja. Poprzedni, kwietniowy mam, ale okazuje sie ze dla mnie istotny jest wlasnie ten z poczatku maja. Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiek 15.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 I pomyslec, ze w niemczech ten sam producent w skladzie budownanym sprzedaje za 1471Euro/1000szt + vat niemiecki jesli nie masz NIP i nie wywozisz... Czyli w Niemczech jest taniej, a u nas pewnie z nizszymi kosztami pracy mamy drozej =;->> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 15.05.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 < Nie trzeba bylo sprzedawac calego Polskiego przemyslu to moze mielibysmy cos do powiedzenia ... tylko ze "Balcerowicz mial zawsze racje", a on sie juz wybudowal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 15.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Potrzebuje cennik z podwyzkami ktore mialy miejsce 1 maja. Poprzedni, kwietniowy mam, ale okazuje sie ze dla mnie istotny jest wlasnie ten z poczatku maja. Wielkie dzieki. Cennik już powinien być u Ciebie Trochę waży ok. 1.8MB Tylko nie daj się naciągnąć spekulantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiek 16.05.2007 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Nie trzeba bylo sprzedawac calego Polskiego przemyslu to moze mielibysmy cos do powiedzenia ... tylko ze "Balcerowicz mial zawsze racje", a on sie juz wybudowal ... = Andrzej to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amphi 16.05.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Wielkie dzieki za podeslanie cennika, Odaro. Wlasnie wg tego cennika z poczatku maja place w hurtowni za Porotherm i chialem sprawdzic czy ceny sie zgadzaja. Juz myslalem, ze jestem najwiekszym losiem, bo byla 17% podwyzka od 1.05, a tu pare dni minelo i 12.05 kolejna o 11% ktora mnie juz nie dotyczy, a trudno powiedziec czy to wreszcie koniec podwyzek.. I to wszystko za prostego pustaka. Jakbym nie sprawdzil to bym nie uwierzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 16.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, miesiąc temu otrzymałam dostawę Porothermu 25 za 8,20 brutto (1320 szt.). Dzisiaj ma dojechać pozostała część (960 szt.) ale niestety już wg najnowszego cennika czyli prawie 11 zł brutto za szt. W ciągu miesiąca jeden pustak podrożał o prawie 3 zł - to chyba jakieś żarty pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 16.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A ja kupiłem przed miesiącem Poro 30 po 7,5zł/szt.... Całe szczeście że skombinowałem trochę kaski i kupiłem...zaoszczędziłem pewnie z 5-7 tys. Wczoraj płaciłem za dachówkę roben, zamawiałem po 42zł/m2, pytam po i ile tera - po 66zł/m2 - 5,5 tys. zł w kieszeni zostało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amphi 16.05.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 >> A ja kupiłem przed miesiącem Poro 30 po 7,5zł/szt.... No to szczegolnie tanio nie bylo, dokladnie taka cena byla od 1.05 i po tyle ja rowniez mam, natomiast o 17% mniej bylo w kwietniu. I tak odrobine skorzystalismy bo teraz jest po 8.24zl/szt. Porotherm 25 jest drozszy w przeliczeniu na pustaka i stad te 11zl/szt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts