Heath 14.05.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Jak w temacie. Czy jest jeden sposób montowania płyt G-K do stelażu (wzdłuż krokwii) czy można montować w poprzek? Mój wykonawca upiera się na mocowaniu w poprzek - twierdzi że płyty lepiej przylegają do stelażu. Mi się zdaje że wszyscy robią wzdłuż. już sam nie wiem dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 W poprzek stelażu.Tak jest bardziej sztywno.Nawet producenci tak podaja. Czyli wzdłuż krokwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 15.05.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 A czy ma ktoś założone wzdłuż stelażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 15.05.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja mam i nie polecam. Pękają na łączeniu krótszych boków, bo nie ma fabrycznych fazowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remonty gips 17.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 A Ja Mam tak wykonane ( czyli w wzdłuż profili ) i absolutnie nic nie pęka Zresztą o ile wiadomo można układać i tak i tak ,tylko są inne rozstawy profili . Szpachlowania wykonane są uni flottem firmy knauf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 18.12.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) del Edytowane 19 Grudnia 2013 przez BigPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UZOON75 18.12.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Też się nad tym zastanawiałem i posprawdzałem u producentów - zawsze w poprzek stelaża, wzdłużnego nie zalecają.Zresztą wykonawca, na którego się w końcu zdecydowałem, także nie dopuszczał innej możliwości montażu płyt gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 24.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Takie mocowanie płyt jest prawidłowe ale to sztuka dla sztuki i trwa o wiele dużej bo wymaga wielkiej precyzji w ulozeniu stelaż a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts