Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sprostowanie:)

Recommended Posts

oooo jak polska dluga i szeroka,brać studencka,kladzie plytki......

dobrze,więc ..........technik informatyk po studiach na politechnice zioelonogorskiej(bylej),klasc plytki uczyli mnie fachowcy,u ktorych pracowalem za 2,20 zl na godzine....3 lata pracy w niewielkiej firmie budowlanej,gdzie szlifowal;em swe umiejetnosci,teraz od roku na swoim.........acha widzialem juz panow po studiach,ktorzy maja bardzo wysokie mniemanie o sobie.......a hossa na rynku trwa tak czy siak..fachowcow brak tak czy siak...ci co zostali windują ceny po swojemu......a Panowie z ladnie przycietymi paznokciami,pienią sie na forum...zal..panie hub75 jak pan cos piszesz to pomysl,bo wg twej teorii,wszyscy ktorzy sa fachowcami,kiedys musieli byc partaczami....i wlasnie ludziom z takim podejsciem zawdzieczamy dzis stan np naszych dróg,oraz tempa ich budowy,takim ,,studentom politechnik,,,..

pozdr. nawet tych zawistnych

"Techniku informatyku po studiach na politechnice", nie kompromituj się !

Gość M@riusz_Radom

Nie ma co się obrażać na ceniących się wykonawców.

Chyba źle odczytujesz posty. Nikt się tu nie obraża na tego pana - bo niby o co ? :) Mnie po prostu nie stać na jego usługi w związku z czym ten pan u mnie pracował nie będzie ;)

Akurat ta "branża" jest na tyle wdzięczna, że można wykonać tę pracę samodzielnie i tyle.