niutiger 17.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabak 17.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Oczywiście że jest to błędne rozwiązanie Dzięki za info. Firmę już wybrałem więc teraz pozostaje mi przypilnowac żeby wszystko było ok. Czy możesz jeszcze jeśli to możliwe powiedziec dokładnie dlaczego jest to błędne rozwiązanie? Czy chodzi tylko o to co opisałem czy w związku z tym mogą byc jeszcze jakieś problemy? Pozdrawiam, To co napisałeś To w takim razie jak prowadzić przewody między krokwiami ? Zostawiać przerwę pomiędzy przewodem i membraną, czy raczej wogóle ich tam nie umieszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabak 17.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 I jeszce jedno pytanko do zorientowanych. Wywiewy z łazienek chcę poprowadzić istniejącymi przewodami wentylacji grawitacyjnej, które nie bedą do tego celu wykorzystane z racjii went. z reku. Kanał z pustaka wentylacyjnego jak w linku http://allegro.pl/item419871360_pustak_wentylacyjny.html Średnica kanału ok 140 mm, komin jest obmurowany kratówką 11,5 cmMoje pytanie czy jest to poprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts