lubosz karwat 15.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witajcie. Mam taka sprawe. Mam lazieneczke na poddaszu i chce zrobic w niej wentylacje,ale nie mam komina z kanalami wentylacyjnymi. Czy znacie jakis sposob na wyjscie z takiej sytuacji?? Moze jakas wymyszona wentylacja ??wiatraczek??Dziura w scianie i kratka na zewnatrz?? Moze macie cos takiego??Jak to sie sprawdza?? Dzieki i pozdrofffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 U mnie jest tak: 1. nawiewnik w oknie2. kratka w ścianie z elektrycznym wentylatorkiem, przewód wyprowadzony przez dachówkę systemową i taki kominek jak do wentylacji pionu kanalizacyjnego3. osobno drugi kominek do wentylacji pionsu kan. Przy braku dłuższego kanału, takiego jak w kominie, musi być wymuszona mechanicznie wentylacja. Sama kratka moim zdaniem nie zda egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 17.05.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzieki. Bede musial cos pokombinowac z rura przez sciane i wiatraczek elektryczny bo inaczej to jakos tego nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts