Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile p?acili?cie kierownikowi budowy?

KARO1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 499
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja za kierownika budowy 1200 zł plus vat - okolice wrocławia - mieszkający w tym samym miescie

robi mi adaptację projektu - nie wiem ile za to zawoła

załatwia tez wymagane dokumenty do pozwolenia na budowę - chyba tez cos za to weźmie :)

norbiwolow mógłbyś podać mi namiary na tego kierbuda

dzięki

Gość M@riusz_Radom

Mogę polecić znakomitego i kompetentnego kierownika budowy dla Radomia i okolic. Informacje na PW.

Za moją budowę otrzymał łącznie 1500 PLN ale uważam, że to i tak mało jak na jego zaangażowanie w stosunku do mojej budowy.

ja za kierownika budowy 1200 zł plus vat - okolice wrocławia - mieszkający w tym samym miescie

robi mi adaptację projektu - nie wiem ile za to zawoła

załatwia tez wymagane dokumenty do pozwolenia na budowę - chyba tez cos za to weźmie :)

norbiwolow mógłbyś podać mi namiary na tego kierbuda

dzięki

dziś byłem u niego - małe sprostowanie:

za adaptację projektu, zmiany indywidualne itd do otrzymania pozwolenia na budowę - mnie nic nie interesuje - woda, prąd - on wszystko zalatwia - 1200zł plus vat a za kierownika budowy 2000zł plus vat :)

namiary jak będziesz zainteresowany to pisz na [email protected]

p.s. nie wiem czy obsługuje wrocław - jest z wołowa :)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

My płacimy za całą budowę 2 tys. Wizyt jest w tym tyle, ile jest konieczne.

Na etapie SSO przyjeżdżał gdy go informowaliśmy, ze musi sprawdzić.

Do tego w tym samym czasie zrobił kilka niezapowiedzianych wizyt kontrolnych - taki ma zwyczaj.

Teraz też przyjeżdża gdy jest potrzebny - np. do sprawdzenia tynków lub gdy mieli stawiać płot (miało być 18 mb muru), bo wykonawca chciał mieć uzgodnioną technologię z kierownikiem.

Ogólnie jako kierownik budowy - do polecenia z czystym sumieniem. Jak trzeba to potrafi ekipę opie .. dowlić.

Tamtu

Mój pierwszy zawołał 2 klocki- no tylko że przed 2 wizytą go wygoniłem jeszcze na etapie ław fundamentowych, a to za to, że stwierdził iż betony na ławach 40x70 cm nie trzeba wibrować.

Drugi chce 200 zł więcej i jest dla mnie doradcą co i jak ma lub może być zrobione. Na budowie jak na razie pojawia się na moje wcześniejsze zawołanie. Ekipa budowlana go nie znosi za to, że wytyka im ich błędy.

• 2 weeks później...