Jane Says 12.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam! Kierownik jest od tego aby wszelkie błędy i uchybienia wykonawców wychwytywać by w nastepnych etapach budowy nie było problemów i nie potrzebnych kosztów. Pozdrawiam takie rzeczy to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizon_3 14.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja mam za 1600 zł, płatne po 400 przy przyjęciu obowiązków, wylaniu stropów, pokryciu dachu i ostatnia transza po oddaniu budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 15.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jane Says -pamietaj co tanie to drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Appi 16.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Szukam dobrego kierownika budowy - Koszalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco103 24.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dopiero co się dogadałem. Kierbud za 2000pln... połowa przy odbiorze dziennika budowy, reszta na koniec budowy. Całkiem rzeczowo kobieta mówiła, zobaczymy jak będzie w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgrath 25.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Poszukuję kierownioka budowy dla domku drewnianego z podpiwniczeniem 10 km od Kartuz , 40 km od Gdańska.Planowany pooczątek robót 1 kwietnia 2010 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_p 06.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam, Poszukuję właśnie jakiegoś rozsądnego kierownika budowy.Takiego, który nawet jeśli więcej kasy sobie zażyczy to zadba o moje interesy;) Budowa w okolicach Legionowa. Jeśli ktoś kogoś może polecić to będę wdzięczna za nadmiary... Pozdrawiam,Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 06.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 3 000W moim przypadku pieniadze zmarnowane, poza poprowadzeniem dziennika budowy żadnego pożytku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lechosia 07.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Mój jest za 2500zł. My zadowoleni, ekipy nie, upierdliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
japriv 22.04.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witajcie, poszukuje kierownika budowy w okolicy nadarzyn, pruszków - budowa w Strzeniówce - chcodzi mi o solidnego kierownika nie takiego do wypełnianie dziennikaz góry dziękuję za wszelkie informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DomBoba 17.05.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam, poszukuję Kierownika budowy w Rzeszowie, przedmiotem "nadzoru" bedzie rozbudowa domu - adaptacja strychu na uzytkowe poddasze, mozecie polecic mi kogos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DumBud 17.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ok 2000 zł rocznie - dolnośląskie budowę odwiedza co 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stakaz 06.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jak Polska długa i szeroka, możliwości i wyobraźnia niektórych jest po prostu nieograniczona. Ja jestem kierownikiem budowy na etacie w firmie budowlanej, a w wolnych chwilach w rejonie Pleszewa, Jarocina i Kalisza i okolicach w miarę możliwości prowadzę budowy. nadzoruję też obiekty zabytkowe, w chwili obecnej prowadzę renowację starego kościoła w okolicy gdzie mieszkam. Koszty prowadzenia budowy to w zależności od wielkości obiektu 1000-2000 zł. Ponadto moja żona jest architektem wnętrz i wykonuje projekt oraz nadzoruje wszystkich tych majstrów od robót wykończeniowych i powiem że jest w tym wyśmienita, bo nie uznaje fuszerki, niestety niektórych fachmanów drogo to kosztuje. Zapraszam 793 638006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 11.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja płace 1500 w dwóch ratach jedna jak odbierał dziennik a druga po zakończeniu budowy.War- mazurskie EŁK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PasiuMoniś 14.06.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam wszystkich!Szukam kierownika budowy na budowę w Czachówku gm, Góra Kalwaria - jakies 10-15 kilometrów na południe od Piaseczna.Może ktoś mógłby polecić kogoś z tej okolicy?Z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-i-R-o 30.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja powiem tak, co tanie to drogie .... polecam swojego kierownika Henryk Baran http://www.kierownikbudowy.prnet.plprzekazujemy sobie go z rąk do rąk między znajomymi, bardzo miły i dogadany człowiek, polecam. ps. świadczy usługi w małopolsce głównie Kraków i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełM 23.08.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ktoś poleci kierownika z Radomia na priva? Nie chce figuranta, ale nadgorliwy to też przegięcie.Interesowałem się remontami, sam dłubałem, ale na etapie budowy chcę wsparcia.Może nie być czasu na szukanie rozwiązań, porad.Wykonawca prawie zaklepany.Oglądałem jedną robotę.ok.Z trzema innymi rozmawiałem.Jak to budowlańcy -ten by ławy pogrubił, tamten dał rolkę, wieniec na bloczku, ten by wibrował, tamten nie...Ktoś z autorytetem musi ich pilnować.Wydaje mi się, że do SSO jedna wizyta w tygodniu (powiązana np z etapami kluczowymi) to lux.Gotowość do porad telefonicznych i obsługa maili wskazane - zeby o cos szybko podpytać, pokazać na szkicu.Tu jeśli byłby to tubylec z Radomia to i podjechać można.Cwaniaków nie polecajcie - nie chciałbym dopłacać za korektę typu mniejsze okno w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełM 23.08.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jeszcze dodam, ze mile widziana znajomość lokalnego rynku materiałów, cen. To wykracza poza obowiązki kier-buda, ale z punktu widzenia inwestora jest atutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary2006 12.09.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 My płacimy 700, ma blisko do nas, zawsze służy radą, gdy chcemy to podjeżdża, ewentualnie wątpliwości wyjasnalismy telefonicznie Fachowiec starej daty, już na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK2012 13.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 My płacimy 700, ma blisko do nas, zawsze służy radą, gdy chcemy to podjeżdża, ewentualnie wątpliwości wyjasnalismy telefonicznie Fachowiec starej daty, już na emeryturze. Dorabia sobie do emerytury. Sądząc po tym, że niektóre odbiory np. kominiarskie, pojedyncze wizyty geodety kosztują parę stówek za postawienie pieczęci i udawanie, że coś się wie to płacenie kierbudowi np. 1500 zł za pilnowanie budowy przez wiele miesięcy a czasem i lat to niewielka suma. Dlatego właśnie za 1500 zł bierze się słupa, który czasem przyjedzie, wygłosi monolog i generalnie jest nieprzydatny, można się bez niego obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts