andopo 16.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, pogoniłem swojego kierownika, był właścicielem firmy, która stawiała mi budynek i zrobili w paru miejscach rzeczy niewybaczalne Potrzebuję nowego kierownika na dokumentowanie - wpisy w dzienniku budowy następujących prac: - wykonanie tynków wewnetrznych - instalacja pieca do co oraz grzejnikow - zrobienie kominka - malowanie - zrobienie szamba - odbiór budynku Czy wiecie może ile może kosztować taki kierownik? Jak się rozliczać, za całość czy od wpisu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 20.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 z tym bywa roznie - zalezy ile sobie taki kierownik liczy nasz za calosc budowy ( w tym roku rozpoczeta ) bierze az 550zl wiec pewnie by mozna bylo przy takiej cenie zaplacic mu calosc ale wiem ze to rzecz rzadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 20.06.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 heymoj kiero za calosc chce 2250 zl i calosc tez chce po odebraniu zbrojenia law fundamentowych.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts