mika266 16.05.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam wszystkich od jakiegoś czasu intensywnie przegladam forum, napisałam nawet kilka postów, a dzisiaj odkryłam, że mogę się przywiatać i przedstawić A więc: Mam na imie Monika, mieszkam w Krakowie, ale bardzo możliwe że się to zmieni Mamy z chłopakiem na oku piękny,stary dom koło Krzeszowic Jeżeli staniemy się jego szczęśliwymi posiadaczmi- pewnie będę jeszcze częściej tu zaglądała- bo pracy przy nim i problmów będzie strasznie dużo i będe korzystała z Waszych doświadczeń i wiedzy (jeżeli sie nimi podzielicie) Na początek zasypie Was pytaniami Czy jest ktos na forum z Krzeszowic, albo okolic? Jak sie tam mieszka? Da sie pracować w Krakowie i mieszkać w Krzeszowicach (jak z dojazdami)? Jak rozwiązaliście problem z przedszkolem i szkołą dzieci jeżeli pracujecie w Kraku? pozdrawiam wszystkich Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Cześć Monia Tu znajdziesz swoich http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934 Powodzonka w rozwiązywaniu problemów i pozdrówka dla chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.05.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Monika ach Monika dziewczyna ratownika ... Cześć Mońka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika266 17.05.2007 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dziękuję za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoja30 20.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mieszkałam w Krzeszowicach jakiś czas temu przez 3 lata i dojeżdżałam do pacy w centrum Karkowa samochodem. Jazda trawła jakieś 40 min. W zimie czasem były problemy, bo zdarzało się że droga była słabo odśniezona i czas podrózy przeciągał się do 1,5 godziny. Miasteczko bardzo przyjemne, okolice do spacerowania również. Do Krakowa mozna dojechać też busami albo pociągiem. Busy odjeżdzają średnio co 10 min i jadą jakieś 40 min w okolice dworca głównego. Pociągów też jest sporo - czas podróży 30-40 min. Do Makro busem dojeżdża się w ciągu około 20-25 min.W Krzeszowicach są chyba tylko 2 przedszkola i niestety dosyć krótko otwarte - chyba do 16, co do szkół to nie wiem.Wygodnie można zrobić zakupy, jest kilka większych sklepów np. Biedronka, w poniedziałki rano jest duże targowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika266 21.06.2007 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki Zoja30 za informację!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts