mironmk 27.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Od dwóch mam ogromne problemy z logowaniem i wysyłaniem postów. Coś się dzieje, czy to tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 27.06.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 jest 14 00 i muszę czekać na otwarcie strony 2-3 minuty to naprawdę bardzo szybko jak na dzisiejsze czasy obsługa techniczna jest tam czy może już na wczasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.06.2003 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 wczoraj i przedwczoraj działałem o 24.00 i było to samo. Matko, aż tylu się buduje lub chce budować - trzeba odtrąbić dekoniunkturę !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Dzisiaj chodziło strasznie ,,mułowato" , teraz odrobinę lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyB 27.06.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Od 3 dni jest kiepsko (teraz nieco lepiej).Powody mogą być 2: a. sprzęt - murator mógł to ogłosić z przeprosinamib. oprogramowanie - gdy to szamani informatyczni wprowadzili ulepszenia P.S.Z nadmiaru samokrytyki sądziłem, że to "coś" u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregg 30.06.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 .............potwierdzam, korzystanie z Forum ostatnio jest tak powolne, że często nie chce się go wcale otwierać, z wysyłamiem mail-i też są dziwne problemy !!!!!!!!!!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 30.06.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 No właśnie, ja mogę wysyłać emalie tylko z pracy, z domowego kompa zawsze wyskakuje invalid session - oczywiście już po napisaniu wiadomości. I jak tu chcieć korzystać z forum wyłącznie poza godzinami pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkol 30.06.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 dzisiaj trzeci raz się zalogowałam, stwierdziłam, że albo on mnie albo ja jego przetrzymam pierwsze dwa razy sądziłam,że to wina mojego kompiutra, a tu proszę , nie tylko ja rezygnuję zaczym sie jakaś stronka otworzy Redakcjo litości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 01.07.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Nie narzekajcie nie jest tak strasznie... najważniejsze że działa ..że można sie podzielić problemami , uwagami , pozanć wypowiedzi i opinie wielu wspaniałych ludzi a że nieraz coś nie tak ...niestety my tez neiraz chorujemy ...coraz wiecej uzytkowników coraz wiecej postów moze poprostu serwerek sie nie wyrabia ... trochę zrozumienia moi drodzy ... nikt nie jest doskonały Bądźmy optymistami !!! bedzie lepiej ...może doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.07.2003 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 doczekaliśmy, dziś jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 01.07.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Potwierdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 01.07.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Potwierdzam! i pewnie nikt nie uwierzy ze serwer pracuje nieomal tak samo dzis jak i wczoraj... ehj pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 a chodzi dalej bele jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.07.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 U mnie dzisiaj cały czas OK . Niestety o dniu wczorajszym tego powiedziec nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 02.07.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Dzisiaj działa dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.07.2003 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A dziś znów super - Dział Informatyki, macie swoje sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 02.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A dziś znów super - Dział Informatyki, macie swoje sposoby.no niestety nie do konca - wciaz nie jest do konca jasne czemu w okolicach godziny 13:30 wystepuje tak duze obciazenie. kilka osob dokreca srubki ile wlezie ale nadal problemy sie pojawia - jak np dzisiaj - forum niestety mialo swoje trudniejsze chwile po godzinie 13 (do 10-15 minut) - za chwilowa niedyspozycyjnosc forum szczerze przepraszamy. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts