Zagoniona 27.06.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witajcie budujący Krakowianie,Mam propozycję wymianiania składów budowlanych, z których warto skorzystać. Napiszcie co gdzie kupiliście i czy byliście zadowoleni. Ja na przykład jestem zadowolona ze współpracy z Budrolem na ul. Przewóz- odpukać w niemalowane. Maxy kupiłam w Betonexie na Zakopiańskiej (trochę zawalają z dostawami, ale obólnie OK), a bloczki betonowe u państwa Nosków. Przede mną jeszcze cały dach i nie bardzo wiem gdzie kupić. Na razie porównuję oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Cześć Zaginiona! W Krakowie kupiłem cegłę klinkierową na elewację całego domu wraz z kształtkami i elementami zbrojenia nadproży i kotwami. Byłem do przodu ok. 3000zł w stosunku do oferty z Katowic. Mają tam też duży wybór dachówek i bruków klinkierowych...ale to na przyszłość. Firma : ANBUD ul. Portowa 3, tel.6562414, Spróbuj też : http://www.anbud.pl , [email protected] - ale nie jestem pewien tych danych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 30.06.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Będę wdzięczny za informacje po ile płaciłaś maxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yenna 14.07.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Hej!Też jestem na etapie zakupu Maxa.po ile płaciliscie za bloczki 29cm ? I gdzie? Ja namierzyłam skład budowlany w Wielkiej Wsi (droga na Olkusz) - mają po 1.69/szt. To chyba niezła cena. Odzywajcie się!Yenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yenna 14.07.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Hej!Też jestem na etapie zakupu Maxa.po ile płaciliscie za bloczki 29cm ? I gdzie? Ja namierzyłam skład budowlany w Wielkiej Wsi (droga na Olkusz) - mają po 1.69/szt. To chyba niezła cena. Odzywajcie się!Yenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 15.07.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Hej! Też jestem na etapie zakupu Maxa. po ile płaciliscie za bloczki 29cm ? I gdzie? Ja namierzyłam skład budowlany w Wielkiej Wsi (droga na Olkusz) - mają po 1.69/szt. To chyba niezła cena. Odzywajcie się! Yenna Jeśli z jakiejś znanej fabryki to tak , ale na składach można już wytargować po 1,60zł brutto ( jakość - ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yenna 15.07.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Kupiłam Biegonice za 1.68zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts