Seba7207 16.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 W tym wątku prosimy o wpisywanie pozytywnch i negatywnych komentarzy do dziennika. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Pierwsza jestem Niezla "jazde" jak to okreslasz przeszliscie jednak w takim przypadku moze byc juz tylko lepiej u nas bylo odwrotnie do wykonczeniowkie prawie bez problemow ale za to teraz "jazda" Mozemy sobie reke podac,jesli chodzi o podjecie wyzwania budowy na odleglosc.. Trzymam kciuki za Wasza budowe Jestem bardzo ciekawa efektu koncowego,wiec pozwole sobie byc czestym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 17.05.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzięki i zapraszamy serdecznie. Jak to mówią "im więcej potu na ćwiczeniach tym mniej krwi w boju". A tak serio, to takie kwiatki na początku uczulają inwestora na wiele spraw. Napewno nie będziemy płacili zaliczki przed wykonaniem prac. A pani architekt do dnia dzisiejszego się nie odezwała. Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beotia 20.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 To ja mam pytanko: ja widzę, budujecie dom z bali (b. piękny, swoją drogą ). Co Was skłoniło do stawiania drewnianego domu? Jakie widzicie plusy, jakie minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam! Bardzo obiecujące beleczki przywieźli ze sobą twoi górale ... Ciekawe czy faktycznie wyrobią w dwa tygodnie Powodzenia !!! Aaa , no i zdrowia życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 WITAM WAS>...piotr- z pewnością dadzą rade w 2tyg. postawić dom...nawet śmiem mówić że pewnie to juz czas z położeniem wieźby dachowej???. SEBA_..trzymamy kciuki, kibicujemy i aż z lekka zazdrościmy.....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Gratuluję wyboru, dom cudny z tej samej pracowni, z której my kupiliśmy projekt. Chętnie będę do Was zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No w to , że złożą ściany nie wątpię. Chodzi mi właśnie o całą resztę. Stropy , dach , mszenie (jeśli przewidziane) , itp , itd, ect. , i cała reszta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domosław 27.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam,widzę że pan Pilch i ekipa już się zjawiła.Z dużym zainteresowaniem będę śledził dziennik.Na wiosnę Pilch ma stawiac u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 28.08.2007 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Pod koniec tego tygodnia ma już byc strop. Jeśli chodzi o mszenie to bale są łączone na podwójny wpust, więc to odpada. Jak górale zaczęli rozkładac swoje belki to okazało się, że wykonawcy piwnic przesunęli komin o 40 cm w jedną stronę i belki nie pasują. Następny kwiatek , ale gorole godoli, że nie z takimi problemami dali sobie radę. Kwaterę mają w Mielnie, więc w wolnym czasie morze. Pozdro, dzisiaj jak pyknę zdjątka to wrzucę następne do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.08.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki bardzo mocna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 29.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki bardzo mocna! Przyłączam się do trzymania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 30.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 tak jak pisałam i myślałam....robota idzie pierunem!!!!! pięknie zaraz się u Ciebie zrobi.. A co do sąsiadów to sie nie dziw jak ludzie będą sie schodzić i dziwić, że w tamtym tygodniu nie było domu a już chałupa stoiii...cuda przeogromne!!! ile czasu przewidujesz na wykończenia??? chałupy- nie siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 30.08.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Górale myślą o postawieniu wiechy już w tym tygodniu 3 dni chyba będą wycięte z życiorysu jeśli chodzi o wykończenia to ściany zostają bez zmian w środku (wiadomo trochę podczyścić szlifierką oscylacyjną i OK). Nie wiem ile czasu zajmie elektryka i hydraulika. Poddasze ocieplenia, ścianki działowe, łazienka. Chcielibyśmy zdążyć do Świąt, żeby chociaż wigilię spędzić w nowym domu. Na dole pozostają podłogi, drzwi wewnętrzne, kominek itp. Nie wiadomo czy kasy starczy na wszystko. Okna mają być coś ok 20.09. Chcemy zamówić bramę garażową i wstawić razem z oknami (myślimy o Horrmann'ie - złoty dąb. Elewacja w przyszłym roku. Pokrycie albo Ahi Roofing Corona albo Metrotile Shake. Wyceny różnią się o 300zł., tyle, żę Metrotile zapewnia transport materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shafireq 02.09.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Piękny ten Twój domek mi się też marzy taki drewniaczek, ale ja jeszcze pewnie na niego poczekam... czy mógłbyś napisać, ile kosztowało Cię to cudo? (Chodzi mi o to co drewniane bez fundamentów - ile robocizna a ile materiał). Z góry dziękuję za informacje (może być na PW ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domosław 02.09.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Cóż widzę że oglądających dziennik przybywa, natomiast komentarzy brak. Co tu pisac? DECH ZAPIERA!!!!!!!!!!!!! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No właśnie -wszystkich zatkało z zazdrości i zachwytu !!!! Domek superextraodlotowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 04.09.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Po grubości ściany sądząc ocieplenia nie będziesz już dawał? A poza tym co to za impreza była jak na zdjęciach żadnych butelek nie widać Chyba jakaś bardzo grzeczna skoro od razu posprzątane Co dają jako uszczelnienie w te pióro? Wełnę czy inny wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danek60 04.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam Seba,zyjesz po niedzielnym party?Czy to prawda o tych mocach przerobowych(alkoholu)gorali,jak to jest z tymi goralami?Jeszcze jedno,Seba czy pytales P.Pilcha o moj termin,i gdzie moge Go zlokalizowac pod koniec wrzesnia?Wiecej fotek prosze,moze cos z wnetrz,komin itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 05.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No wlasnie - zyjesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts