Seba7207 26.03.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam wszystkich, dawno nie zaglądałem na forum. Jeśli chodzi o zmiany to pouszczelniałem bale, wstawiłem do dwóch pokoi na górze drzwi, "prawie dokończyłem podjazd z kamienia (zostało z 4m^2), ogrodzenie prawie całe zrobione (zostało 1 przęsło z przodu). Acha no i kilka nasadzeń drzewek owocowych (leszczyna, jabłoń wiśnia, czereśnia - samosiejka (trzeba było ja przesadzić, ale owoce ma niezłe). Ostatnie usprawnienie to dwie barierki do salonu (jedna otwierana, druga zakładana na chaczyki - coby pies nie zaglądał do nowego mieszkańca). Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam wszystkich, dawno nie zaglądałem na forum. Jeśli chodzi o zmiany to pouszczelniałem bale, wstawiłem do dwóch pokoi na górze drzwi, "prawie dokończyłem podjazd z kamienia (zostało z 4m^2), ogrodzenie prawie całe zrobione (zostało 1 przęsło z przodu). Acha no i kilka nasadzeń drzewek owocowych (leszczyna, jabłoń wiśnia, czereśnia - samosiejka (trzeba było ja przesadzić, ale owoce ma niezłe). Ostatnie usprawnienie to dwie barierki do salonu (jedna otwierana, druga zakładana na chaczyki - coby pies nie zaglądał do nowego mieszkańca). Pozdrawiamy Witaj!!! a możesz wstawic jakis nowe zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 27.03.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Pewnie, że mogę i wrzucę tylko za parę dni (z oczywistych powodów). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 29.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 a już masz tego nowego członka rodziny? gratulować, czy nadal ściskać kciuki? Teraz to dopiero będziesz zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 29.03.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 W czwartek urodził się o 9.55, w poniedziałek miał być wypuszczony do domu, jednak w naszym kochanym szpitalu Koszalińskim na porodowce pediatra w piątek nawet nie raczył zajrzeć do niego. W sobote okazalo sie ze stracił prawie 0,5 kg wagi, ma żółtaczkę i sami nie wiedza co mu jest. Zaczeli robic jakies badania i okazalo sie ze zarazili go czyms (zakazenie okoloporodowe), ale nie chcieli powiedziec czym. Dali antybiotyk, kroplowke i do piatku ma to brac szkoda slow na tą polską służbę zdrowia. A lekarze woda w usta i nic nie chcą mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 29.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Skąd ja to znam?! Trzymajcie się i oczywiście GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 30.03.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ja tez to niestety znam z doświadczenia. (kroplówy, antybiotyk zakazenie okoloporodowe) bardzo podobny scenariusz, a rodziłam w drugim krańcu Polski. Nie martw się Sebastian, na pewno Jasiek szybko się podkuruje i zaraz będziecie mieć szkraba u siebie, i dopiero w domu maluszek nabierze sił, a wagę odbuduje, oby tylko Ala dała rade z karmieniem (jednak nikt nie wymyslił lepszego pokarmu niż mleko mamy), to szybko zacznie przybierać i rosnąć jak trzeba. Teraz przezywacie trudne chwile, ale za kilka dni waszym jedynym zmartwieniem bedzie niedospanie, a szpital pozostanie historią. Trzymam za Was kciuki, zeby jasiek szybko trafił do waszego przytulnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie wiem czy tu już prosiłam bo nie widzę wpisu. Wciąż zbieram opinie szczęśliwych posiadaczy domków z drewna proszę o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sloneczko 08.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witaj, w dzienniku nie znalazlam a przez komentarze nie mam juz sily sie przekopywac. Od paru dni szukam koloru bali jakie chcialabym miec u siebie. twoj kolorek mi sie podoba. zdradz prosze czym malowales? i jak sie farba sprawdza? wielkie dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 11.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tikurilla COlor, ale składu już nie pamiętam. Gdzieś trzeba byłoby poszukać w fakturach. Jako podstawę dałem Tikurilla Valti Base. Po 3-4 latach trzeba powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts