Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Ala i Seba

Recommended Posts

Witam wszystkich, dawno nie zaglądałem na forum. Jeśli chodzi o zmiany to pouszczelniałem bale, wstawiłem do dwóch pokoi na górze drzwi, "prawie dokończyłem podjazd z kamienia (zostało z 4m^2), ogrodzenie prawie całe zrobione (zostało 1 przęsło z przodu). Acha no i kilka nasadzeń drzewek owocowych (leszczyna, jabłoń wiśnia, czereśnia - samosiejka (trzeba było ja przesadzić, ale owoce ma niezłe). Ostatnie usprawnienie to dwie barierki do salonu (jedna otwierana, druga zakładana na chaczyki - coby pies nie zaglądał do nowego mieszkańca). Pozdrawiamy

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, dawno nie zaglądałem na forum. Jeśli chodzi o zmiany to pouszczelniałem bale, wstawiłem do dwóch pokoi na górze drzwi, "prawie dokończyłem podjazd z kamienia (zostało z 4m^2), ogrodzenie prawie całe zrobione (zostało 1 przęsło z przodu). Acha no i kilka nasadzeń drzewek owocowych (leszczyna, jabłoń wiśnia, czereśnia - samosiejka (trzeba było ja przesadzić, ale owoce ma niezłe). Ostatnie usprawnienie to dwie barierki do salonu (jedna otwierana, druga zakładana na chaczyki - coby pies nie zaglądał do nowego mieszkańca). Pozdrawiamy

Witaj!!! :p

a możesz wstawic jakis nowe zdjęcia??? :wink:

W czwartek urodził się o 9.55, w poniedziałek miał być wypuszczony do domu, jednak w naszym kochanym szpitalu Koszalińskim na porodowce pediatra w piątek nawet nie raczył zajrzeć do niego. W sobote okazalo sie ze stracił prawie 0,5 kg wagi, ma żółtaczkę i sami nie wiedza co mu jest. Zaczeli robic jakies badania i okazalo sie ze zarazili go czyms (zakazenie okoloporodowe), ale nie chcieli powiedziec czym. Dali antybiotyk, kroplowke i do piatku ma to brac szkoda slow na tą polską służbę zdrowia. A lekarze woda w usta i nic nie chcą mówić

ja tez to niestety znam z doświadczenia. (kroplówy, antybiotyk zakazenie okoloporodowe) :cry: bardzo podobny scenariusz, a rodziłam w drugim krańcu Polski. Nie martw się Sebastian, na pewno Jasiek szybko się podkuruje i zaraz będziecie mieć szkraba u siebie, i dopiero w domu maluszek nabierze sił, a wagę odbuduje, oby tylko Ala dała rade z karmieniem (jednak nikt nie wymyslił lepszego pokarmu niż mleko mamy), to szybko zacznie przybierać i rosnąć jak trzeba.

Teraz przezywacie trudne chwile, ale za kilka dni waszym jedynym zmartwieniem bedzie niedospanie, a szpital pozostanie historią. Trzymam za Was kciuki, zeby jasiek szybko trafił do waszego przytulnego domku.

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 3 months później...