sylwia13 16.05.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 WitamCzy ma ktoś z Was okna w kolorze złoty dąb a do tego srebrne klamki?Jeżeli macie to proszę pokażcie zdjęcie okna z tymi klamkami.Bo w sklepie odrazu powiedzieli mi, że złote będą najlepiej pasować.A ja wszystkie wykończenia raczej będę miała srebrne i nie wiem co zrobić. Zamówione są złote, ale raczej to jeszcze można zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 16.05.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 u nas będą złote (jeszcze nie zamontowali ale szprosy tez sa złote). Cały pozostały wystrój robię ze srebrnym ale nie wydaje mi sie, że będzie sie to jakoś gryzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 16.05.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 No u Ciebie napewno by srebrne nie pasowały. Ja szprosów nie mam. Mam gładkie bez szprosów, poprzeczek itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 16.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam Czy ma ktoś z Was okna w kolorze złoty dąb a do tego srebrne klamki? Jeżeli macie to proszę pokażcie zdjęcie okna z tymi klamkami. Bo w sklepie odrazu powiedzieli mi, że złote będą najlepiej pasować. A ja wszystkie wykończenia raczej będę miała srebrne i nie wiem co zrobić. Zamówione są złote, ale raczej to jeszcze można zmienić. Miałam ten sam problem, w końcu wzięłam te klamki złote, zobacze czy w efekcie końcowym będą się bardzo "gryzły" z pozosałymi srebrnymi dodatkami, ale na pewno do złotego dębu złote bardziej pasują, do drzwi wejściowych bowiem wzięłam klamkę srebrną, bo wewnętrzne będą takowe miały i stwierdzam, że jednak złota bardziej by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek25 16.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja posiadam okna w kolorze złotego debu, dodatkowo mam zloty szpros, a klamki brazowe .Nie wiem jak sie wstawia zdjecia bo jestem nowym uzutkownikiem, ale jak sie dowiem to chetnie to zrobie [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 16.05.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Przy zakupie okien w kolorze złoty dąb,sprzedawca powiedział że srebrne klamki do tego koloru zamawiają tylko w skandynawii,wzięliśmy złote,ponieważ dom będzie miał wiele elementów srebrnych okazało się że to nie pasuje,zmieniliśmy na srebrne - wygląda cud miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 16.05.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A mogłabym prosić o zdjęcia tych okien z klamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.05.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja będe mieć białe okna ze srebrnymi klamkami, ale pomysł na takie klamki pojawił sie potym jak zobaczyłam u znajomych takie właśnie klamki w ramach złoty dąb. Sylwio prosiłaś zabe -gonie o fotke, popatrz do jej dziennika bo ją chyba wczoraj dla Ciebie wstawiła o tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46715&postdays=0&postorder=asc&start=180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 17.05.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Tak widziałam te zdjęcie, tylko że mi chodziło bardziej o całe okno z klamkami a nie same klamki. Klamki wiem jak wyglądają, bo mam takie w mieszczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts