Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OKNA ZŁOTY DĄB A SREBRNE KLAMKI

sylwia13

Recommended Posts

Witam

Czy ma ktoś z Was okna w kolorze złoty dąb a do tego srebrne klamki?

Jeżeli macie to proszę pokażcie zdjęcie okna z tymi klamkami.

Bo w sklepie odrazu powiedzieli mi, że złote będą najlepiej pasować.

A ja wszystkie wykończenia raczej będę miała srebrne i nie wiem co zrobić. Zamówione są złote, ale raczej to jeszcze można zmienić.

Witam

Czy ma ktoś z Was okna w kolorze złoty dąb a do tego srebrne klamki?

Jeżeli macie to proszę pokażcie zdjęcie okna z tymi klamkami.

Bo w sklepie odrazu powiedzieli mi, że złote będą najlepiej pasować.

A ja wszystkie wykończenia raczej będę miała srebrne i nie wiem co zrobić. Zamówione są złote, ale raczej to jeszcze można zmienić.

Miałam ten sam problem, w końcu wzięłam te klamki złote, zobacze czy w efekcie końcowym będą się bardzo "gryzły" z pozosałymi srebrnymi dodatkami, ale na pewno do złotego dębu złote bardziej pasują, do drzwi wejściowych bowiem wzięłam klamkę srebrną, bo wewnętrzne będą takowe miały i stwierdzam, że jednak złota bardziej by pasowała.

ja będe mieć białe okna ze srebrnymi klamkami, ale pomysł na takie klamki pojawił sie potym jak zobaczyłam u znajomych takie właśnie klamki w ramach złoty dąb.

Sylwio prosiłaś zabe -gonie o fotke, popatrz do jej dziennika bo ją chyba wczoraj dla Ciebie wstawiła :D

o tu:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46715&postdays=0&postorder=asc&start=180