marie 03.08.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Keminona a moze /radojewo od wioski na wschód w kierunku Warty ceny jeszcze wzgledne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levinia 02.07.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 wątek dość stary, ale dla mnie temat jak najbardziej aktualny.- czy ktoś z Was, doświadczonych już Inwestorów - jest mi w stanie polecić dobrą, rzetelną, solidną i w miarę tanią ekipę budowlaną z okolic Kórnika?W planach mam zrobienie jesienią tego roku fundamenty z piwnicą. Jeżeli znajdę godną zaufania ekipę - chciałabym, by to ona pociągnęła w następnym sezonie dalszą pracę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astrin 03.07.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam Ja za ok miesiac bym chciala rozpoczac budowe stanu zero w zabnie kolo mosiny.tez bym poprosila namiar na jakas ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts