urbit 27.06.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Czy moze mi ktoś podać ile kosztuje w przybizeniu metr ogordzenia z siatki i metalowych słupków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.06.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 poszukaj w mojej odp. z dziś w grupie wielkopolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.06.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 poszukaj w mojej odp. z dziś w grupie wielkopolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 27.06.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Witam. Właśnie jestem na etapie płotu. To wszystko zależy od:- jaka siatka ( wielkość oczka, ocynkowana, powlekana, wysokość)- jakie słupki (ocynkowane, długość, malowane, powlekane)- odległość między słupkami- czy chcesz również dawać alementy dodatkowe jak obejmy, naciągacze, pręty na końce siatki, drut naciągowy powlekany czy nie, od kompletu czy samemu kombinować. Jest za dużo pytań aby na to odpowiedzieć w jednym zadniu. Zobacz na http://www.siatki.com.pl tam masz zestawienie wszystkich elementów jakie ci się mogą przydać do zrobienia płotu z siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jasto 27.06.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Najbardziej ekonomiczne ogrodzenie to: rury w sztangach 7m po ok. 17 zl (sklady hutnicze) + siatka h ok. 150 5x5 ocynk juz od 6- 7 zl/mb (na gieldzie w slomczynie bez transportu) + drut juz od 20 gr/mb. Nie znalazlem nizszych cen a szukam od 2 miesiecy - przede mna 1200 metrow do ogrodzenia. Niestety dla pracowitych - ciecie, czapeczki plus malowanie slupkow, siatka tez nie najgrubsza ale jesli trzeba zagrodzic przed zwierzakami to wystarczy. Na zlodzieja i tak nie ma ogrodzenia. Ps. To forum to dla mnie oszczednosci juz kilku tys. Odwzajemniam sie jak moge. Pozdrowienia dla wszystkich walczacych z materia (nieozywiona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ane 29.06.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 5.88 zł na mb siatki 1,5 m w castoramie - promocja siatka po 10 mb, dość giętka ale wystarcza wypróbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.06.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 jasto, sprawdziłem może być taniej, a przy takiej długości to już na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkampinos 30.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam.Dwa miesiące temu ogrodziłem swoją działeczkę (około 134m w obwodzie) siatką z ocynkem, dość wysoką podmurówką (od 10 cm - 70cm), szeroką na 20 cm, plus brama i furtka. Wyszło mi z robocizną około 73 zł za metr bieżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 30.06.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Mnie wyniosło około 21zł za metr bieżący ( siatka, słupki, napinacze)nie licząc podmurówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts