KrzysiekSM 27.06.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Gdzie w Warszawie można najtaniej kupić porothermJaka jest dobra cena za 44P+W Mam ofertę na 4,8 Czy można dostać lepszą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 27.06.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Ostatnio czyli w maju kupowałam po 4,65 brutto z transportem i rozładunkiem na plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.06.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 W Dąbrowie Górniczej można go kupić w jednej z hurtowi z 25% upustem, czyli po około 4,30 zł brutto. Jednak warunkiem jest, że trzeba się najpierw wykazać, tzn. trzeba u nich zacząć od cementu, bloczków betonowych itd. czyli trzeba sprawiać wrażenie, że się będzie u nich zamawiać materiały na "cały dom". Mam obietnicę że dostanę także inne materiały z 25% upustu (np. wełnę Isover do ocieplenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.06.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Oczywiście w tym jest transport i rozładunek na placu budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 30.06.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Czesć !!! ... ceny porothermu spadły ..3 lata temu jak budowałem płaciłem 5.70 zł za porotherm 44 P+W i była to cena po rabacie ... Pytanie gdzie kupić najtaniej ???? ... ja nim coś kupiłem objechałem z żoną wszystkie hurtownie w okolicy na dzien dobry mowiliśmy ile % rabatu jak wezmiemy materiał na cały dom ? .... gosciu mówi np 15 % ..to my: a to nie to mojedziemy do firmy X tam na dzien dobry dawali 17% ... itd itd .... Jak hurtownikowi zalezy na kliencie to da duzy rabat ... wiekszośc się juz nauczyła że lepiej sprzedac wiecej z mniejszym zyskiem niz mniej a wydoić klientów na max-a ... Brałem wszystko z jednej hurtowni ... miałem 1,5 roku przerwy w budowie (kase zbierałem) ..zajechałem w tym roku na wiosne do nich a szef...a dzien dobry panie Marku ..jak tam budowa co potrzeba ??? i nadal mam rabaciek na wszystko u nich. Pozdrawiam Marek "PIRAT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts