Natalia Stanko 16.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 jak wyzej - mam czas na zmianę zaprojektowanej wentylacji grawitacyjnej na mechaniczną. Ale nie mam pojęcia w jakich granicach oscyluje moja zachcianka. Dodam ,ze gdyby nie forum ,to nie miałabym nic przeciwko grawitacyjnej: buduję pod lasem, marzyłam by w domu byl zapach zywicy... Ale moze to faktycznie przeżytek, proszę o wypowiedzi: za i przeciw i CENA (moze być na priva) Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 17.05.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 W mechanizcnej zapachy z zewnatrz występują.Zamieniłem grawitacje na mechaniczną z reku. Co do kosztów to ciężko odpowiedzieć - coś jakby zapytać jaka jest różnica w cenie między samochodem sedan a kombi? Trzeba znać co jest (ilośc kominów wentylacyjnych, ich wysokość, czy kominek itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.05.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 jeden komin dymowo-wentylacyjny systemowy wysoki na 8.25m i stan surowy domu jeszcze nie mam wymurowanych kominow wentylacji grawitacyjnej. Dom -parterówka z kiedyś tam użytkowym poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts