misia-28 27.06.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów CZy ktoś może budował ten domek. http://www.archtim.pl/rzuty/arkada.html co prawda u mnie wjazd byłby od zachodniej strony. Może macie jakieś uwagi chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.06.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Bardzo lubie domy tej firmy. Ale uparcie nie projektuja pomieszczen gospodarczych i tutaj te go nie ma mimo, iz domow jednorodzinnych nie stawia sie w srodku miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 28.06.2003 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Rzeczywiście o tym nie pomyślałam spodobało mi się że ma spiżarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.06.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Nie wiem gdzie teraz mieszkasz, ale ja juz wywedrowalam na wies. Pomieszczenie gospdarcze to jest serce domu tam trzymam narzedzia ogrodnicze, malarskie, zarowki art. chemiczne, do mycia, rzadko uzywane naczynia kuchenne, nawozy, srodki ochrony roslin itd. a takze rozne szmatki przydatne w naglych wypadakch. Bez pomieszczenia gospodarczego, ktorego nie ma bloku nie warto budowac domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 29.06.2003 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Bedę mieszkała 8 km od centrum miasta więc też na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts