Murphy 17.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Chciałabym zapytać co najczęściej kupują Państwo przez internet. Marzy mi się własny sklep w internecie nie mogę się tylko zdecydować na asortyment A może ktoś prowadzi już taki sklep i podzieli się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Zawsze, mozna dac ludziom zarobic i zlecic badanie rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murphy 17.05.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Niestety, nie przewidziano badań rynku w budżecie inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.05.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja nie kupuje muszę macnąć, powąchać, przymierzyć itp. i nie ma takiej radochy, lubie jak hostessy zagadują ale ja stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Też myśle o takim sklepiku. Ale przecież nie powiem jaki asortyment sobie wymyśliam. bo mi pomysł może ktoś podkraść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.05.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Chciałabym zapytać co najczęściej kupują Zdażyło mi sie kupować: książki płyty zasłony (kiepski pomysł) firany sprzęt AGD eletronarzędzia podzespoły do komputera zwierzęta egzotyczne specjalistyczne oświetlenie i inne artykuły zoologiczne Ale mam rozrzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 17.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cześć, Najlepiej sprzedawaj to, na czym się znasz i co lubisz. Wtedy będzie szło gładko Pamiętaj jednak, że taki sklep - aby był profesjonalny - to spory wydatek i trzeba mu poświęcić masę czasu. W każdym razie, do listy którą sporządziła JoShi dołożyłbym: * karmę dla psów/kotów (w dużych workach - na Allegro jeden gość sprzedaje i kupujących ma zawsze bardzo dużo) * cygara i tytoń * dobre, markowe alkohole * części do aut Wiem, że lista jest bardzo ogólnikowa, ale sam mam kilka pomysłów i nie chcę się zdradzać W każdym razie, jeśli zaczniesz sprzedawać coś, o czym nie masz pojęcia, albo coś czego nie lubisz - bardzo ciężko będzie odnieść sukces. I pamiętaj, że ludzie znacznie bardziej nad cenę przedkładają jakość i szybkość obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 17.05.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 znajdź niszę - i wskocz w nią. sukces murowany. Sama kupuję w necie bardzo dużo. W Polsce nie ma żadnego fajnego sklepu online z dużym wyborem porządnej, dobrej jakości włóczki. W eko-zywności też można skrzydła rozwinąć. Więcej nie podpowiem, kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murphy 19.05.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Myślałam o ksiązkach dla dzieci (uwielbiam książki) ale to niezbyt oryginalny pomysł, co do ekologicznej żywności to chodził mi ten pomysł po głowie, tylko chyba niestety ma bardzo ograniczone ilościowo grono odbiorców. Szukam jeszcze tego trzeciego pomysłu na własny sklep, pomysłu który nie będzie budził moich wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 20.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ja kupuje zawsze artykuly zoologiczne - jedzonko i gadzety dla moich milusinskich poza tym kupuje okazjonalnie inne artukuly przez allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts