dzitka 13.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A orientował się pan ile za ułożenie dachówki , moja cena jest już z dachówką to z tego wynika że w normie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLIWECZKA123 13.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Więźba i położenie dachówki ok 20000 zł bez materiału ale to już inna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzitka 14.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 No to jednak u nas drożej ,a w większości firm było jeszcze drożej.A zawsze mówią że w-wa taka droga a tu... Czy za więźbą pan się już rozglądał w jakiej cenie będzie żebym znowu nie przepłaciła a jaka dachówka w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLIWECZKA123 15.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Właśnie też jestem zaskoczony cenami. Niestety Warszawa słynie z największych. Nie rozglądałem się za więźbą. Dachówkę planuję karpiówkę ale ostateczna decyzja zapadnie przy zakupie. Życzę udanej budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzitka 16.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziękuje i wzajemnie . Jak też planuję dach z karpiówki, a jak będzie miał pan jakieś informacje co do więźby to było by mi miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryzor 16.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Myślę że z innej dachówki niż karpiówka byłoby trudno wykonać porządnie wole oko Ja też planuję karpiówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzitka 16.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Widziałam wole oko z dachówki renesansowej, też się ładnie prezentowało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryzor 04.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Właśnie okazało się , że obok mnie ktoś już ma wybudowany Dom pod Juką 2. Wole oko z karpiówki wygląda fatalnie. Mam nadzieję, że coś tam jest nie tak i nie jest to wykonane zgodnie z projektem bo inaczej zmieniam projekt wolego oka albo będę musiał zmienić na jaskółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzitka 24.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Czy ktoś może mi powiedzieć ile dokładnie więźby jest potrzebne ? Fachowcy z tartaku mówią że 22 kubiki a w projekcie jest niecałe 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalya55 05.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Dawno tu nie zaglądałam. Chciałam zapewnić zainteresowanych, że wole oko z karpiówki u mnie wyglada pięknie. Inna sprawa to że trzeba znaleźć naprawdę sprawdzonych wykonawców. Najlepiej obejrzeć ich dokonania na żywo i nie wierzyć na słowo, że potrafią to robić. Oszczędzicie sobie nerwów, czasu i pieniędzy.U mnie teraz na tapecie schody i jak to zwykle bywa przy betonowych jest mnóstwo kłopotów z naprawieniem tego co jest wylane. Myślę, że teraz robiłabym schody na własnej konstrukcji.Jeśli macie pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek86 07.06.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 witam, ja tez zakupilem ten projekt i juz go zrealizowalem,z tym ze jaskolka, budowa ruszyla tamtego roku w maju i juz jest zakonczona, teraz tylko kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts