Gość zaniepokojony 27.06.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 mam taki problem-otóż mam drewnianą belkę na strychu w jednym z pokoi i gdy nieraz tam siąde słyszę jak jakiś robal niemiłosiernie ją pożera to albo stukotek(larwa) albo taki inny z czułkami hehe nie pamiętam nazwy ale nie o nią tu chodzi, chciałem się dowiedzieć czy moze ktoż zna domowy przepis na środek żeby go tamtąd wykurzyć to się składa chyba z denaturatu i takiego czegoś na mole hehe jeśli ktoś wie jak to coś przyrządzic to byłbym wdzięczny za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claria 03.07.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Polecam ANTOX B firmy Inco Veritas. Belkę należy posmarować preparatem i dla pewności wstrzyknąc strzykawką preparat do otworów.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 03.07.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Wszystko na temat tego "robala" znajdziesz tu http://szkielet.com.pl/ochrona_drewna/kolatek_domowy.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts