andzela15 17.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 moje rodendrony dopiero zakwitly to moje pierwsze kwiaty mam pytanie czyone maja tak troche zwiniete liscie bo troche sie martwie czy jakas choroba je nie bieze jak ktos moze to niech mi odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 czy kluczewo niedaleko szczecina??? wrzuc watek w pytania do mirka.....on ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.05.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Nie Jest wątek na temat. Wszystko napisane. Zygmorowi chleba odbierać nie będe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 andzela15,Tymi zwiniętymi liśćmi nie powinnaś się przejmować o ile nie ma na nich jakiśkolwiek plamek. Dużo zależy od rodziców tej odmiany, wśród różaneczników, do których należą rododendrony różnorodność jest naprawdę wielka. Większość posiada liście lekko wypukłe. Ciekawą cechą jest zwijanie się ich zimą podczas mrozów w tulejki jak papieros. Gdy się ociepli liście się rozprostowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts