akm1971 17.05.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam, Czy ktos ma okna drewnianne ale dwu kolorowe? Będe miał takie u siebie na zew, ciemny kolor a od środka białe.Jak to się ma w praktyce. Wiem że PCV żółkna a w zalezności gdzie się mieszkato ciężko nawet od środka utrzymać czystość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam, my mamy okna dwukolorowe, wyglądają super, niestety za drugi kolor zapłaciliśmy 50% więcej.Zamontowano je dwa miesiące temu, w domu jeszcze nie mieszkamy więc nie wiem jak się będą sprawowały w praktyce.Podobnie z dzrzwiami wejściowymi, od wewnątrz są białe, od zewnątrz złoty dąb.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 25.05.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam,Ja mam dopłate 25-30 %. Drzwi wejsciowe bede sam malował od środka na biało bo już jakiś czas temu kupiłem.Z jakiej firmy macie okna? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts