MajaK 17.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Z poczatkiem kwietnia posadziłam kilka świerków kłujących, 150cm, z gruntu. Chyba się przyjęły, mają ładne przyrosty. Martwi mnie jedno-miejscami dolne gałązki żółkną, a potem zasychają. Czy to "szok" po posadzeniu w nowym miejscu- więc przeczekać, czy trzeba zacząć działać-oprysk, szczepionka? Jestem początkującą ogrodniczką, proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.05.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Najlepiej uroki odczynić.. Podlewaj regularnie i ciesz się, że rosną. Jak uschnie już wszystko, co ma uschnąć to weź sekator i obetnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 18.05.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dzięki za radę, Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 18.05.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A dla pewności zrób obrysk preparatem grzybobójczym np. Bravo 500 CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts