Yenna 27.06.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Taki musimy zamontować.Czy macie jakieś rekomendacje - firmy, typy, etc. ?Piec ma ogrzewać mieszkanie o pow. 60m i wodę, rzecz jasna. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki.Yenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 28.06.2003 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Vaillant Partner Serwis Polecam kocioł firmy Vaillant VUW PLUS 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yenna 28.06.2003 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Dzięki A może coś od użytkowników a nie dystrybutorów i producentów... Dodam, że piec ma byc wiszący. PozdrYenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pah 30.06.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Ja mam Buderusa dwufunkcyjnego 24 kW wiszący z otw. komorą, ogrzewam trochę więcej pow. i chodzi bez awarii. 2 lata gwar. (niedługo się kończy) Widać że ma nadmiar mocy bo bardzo szybko podgrzewa wodę ale mam rozbudowę dlatego kupowałem mocniejszy. Programator na cały tydzień - wystarcza + manualne ustawianie temp. Dobry serwis - przeglądy kosztują mnie 60 zł. (raz na rok) Zasilałem go przez pewien czas nawet z butli - z powodu braku GZ. Proponuję trochę mniejszej mocy jak na taki metraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts