dorotaele 17.05.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Odpowiedzcie mi na pytanie czemu we wnętrzu domku letniskowego, budowanego systemem kanadyjczyka jest wilgoć. Ściany "pocą się" tak, że z niektórych scian kapie woda....Jestem w trakcie budowy podobnego domku i jestem przerażona tym co widziałam. Domek, patrząc od zewnątrz, zbudowany jest z -deski, folia wiatroizolacyjna, pustka, welna, folia paroizolacyjna, deski. Podpowiedzcie gdzie może być błąd, nie chce za parę lat rozbierać swojego domku i...stawiać murowanego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 może za dużo "biegał" lub coś z "nadwagą" dach cieknie, chyba że deski plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A może zła wentylacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotaele 17.05.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Barbossa, nad tą nadwagą pomyślę, ale tak publicznie o domku znajomych?! Pocić mozna też się przy innych okazjach...może jadł coś bardzo pikantnego!Dach na 100 nie cieknie-papa i na to gont bitumiczny.. Deski na plastikowe też nie wyglądają ) Trobe, może rzeczywiście mają wentylację do kitu, nie zapytałam jak maja ją rozwiązaną. Dzięki. Jeżeli bedziecie mieć jeszcze jakieś pomysły piszcie, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 17.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Może naciąga wodę od spodu, jak gąbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 18.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Nie kombinuj, tylko zrób w budynku jkąkolwiek wentylację. Na 100% takiej nie masz lub nie działa. Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts